reklama

Starania 2019!

hej, już was nie nadrobię, ale produkujecie hehe
u mnie pęcherzyk 15/12 więc jeszcze przeda mną owulacja. śmiesznie że boli mnie i pulsuje lewy a owulacja będzie z prawego..do 4 dni powinno być po , mam nadzieje. Chociaż w czwartek nie będę miała możliwości na miłość bo będziemy u rodziny dzialąc pokój z kimś..u mnie to wszytsko późno.. mam już 18 dc..na ok 33

reklama
hej. ja tez biore pregna start i samopoczucie ok ja mam lekki niedobor wit. D.
Dziewczyny po wizycie, wszystko dobrze, dr pow że może nawet uda się bez stymulacji :-) mam zacząć brać odrazu preparat z kwasem, Wit d3 i jodem tak jak pisalyscie, dał mi dwie nazwy pregna i chyba prenatal mam gdzieś ulotki.
Mowi żeza ok mm ac powinna być @, i 1,2 cykle miga być bezowulacyjne ale nie muszą.
Lżej mi na sercu [emoji4]

Ja wreszcie skonczylam prace.. ide zaraz do apteki a potem wanna z gorącą wodą i odprezenie.. jutro juz bedzie lajcik bo z reguly tylko 1 dzien mam taki koszmarny..

Z tym wypisaniem z wątku to troszke tak ze boje sie ze bede Was czytac i lapac dolki.. ze wy tu pelna ekscytacja ze staran.. a ja musze zaprzestac.. jeszcze zobaczymy jak na spokojnie pogadam z Jankiem.. omowimy wszystkie za i przeciw.. jak by nie bylo ciaza trwa 9 miesiecy ;) a problemy z cala pewnoscia sa tylko chwilowe..

reklama
Wyczytałam ze olej z wiesiolka sie bierze od 1dc do owulacji a ja mam nieregularne cykle i nigdy nie wiem kiedy ta owulacja sie pojawia to skad bede wiedziec kiedy zaprzestac? pomozcie jak wy bierzecie i czy wogole bierzecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry