MisiaJasia
Fanka BB :)
Molka a Ty 84 rocznik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To tak jak ja [emoji16]Tak tak![]()
Mi skrzyp Meg pomógł kupuje go w Piotrze i Pawle chyba 2 zł kosztuje. 2osy przestały mi tak wypadac. Zageacily się i szybciej rosną. Ja nie scinam zapisz zam do pasa.Dziewczyny co do moich wlosow.. 1.5 roku temu z dlugosci za pas scielam do ramion.. i absololutnie nic to nie dalo oo za tym ze wlosy byly wszedzie.. w sensie.. ja mam loki.. przy krotkich wlosach kreca sie jeszcze bardziej.. a co za tym idzie ciezko je ujazmic.. dlugie są pokorniejsze.. a poza tym.. wlosy zawsze byly moim atutem i czym co dawalo mi ogromną pewnosc siebie.. zawsze lubilam miec dlugie i w krotkich nie czuje sie dobrze.. wiec noszenie kroszej fryzury w ogole do mnie nie przemawia..
Moze sprobuje z tym skrzypem..
Chodzilam juz do dermatologa.. bylam u trychologa.. wlos mam zdrowy, skóre czystą.. wiec ciezko stwierdzic skąs taki problem..
Ja pracuje w piotrze i pawle [emoji16] sprawdze czy mamy na stanieMi skrzyp Meg pomógł kupuje go w Piotrze i Pawle chyba 2 zł kosztuje. 2osy przestały mi tak wypadac. Zageacily się i szybciej rosną. Ja nie scinam zapisz zam do pasa.
Herbatę w saszetkachA Ty kupujesz taki w tabletkach czy herbatke?
I to JAKIE kreski!!! [emoji173]O Boże dziewczyny zrobiłam test są II KRESKI cała się trzęsie