Nio trzeba myśleć o sobie w takim stanieWiesz co u nas podobnie. Może do końca maja będę zobaczę. Ja mam 5 łatki nosić ich nie trzeba ale na dole żłobek dużo rodzeństwa i ciągle smarki. Stres też jest.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nio trzeba myśleć o sobie w takim stanieWiesz co u nas podobnie. Może do końca maja będę zobaczę. Ja mam 5 łatki nosić ich nie trzeba ale na dole żłobek dużo rodzeństwa i ciągle smarki. Stres też jest.
To ładnie sobie pofolgowal chyba bym awanturę zrobiła jak nic.Ja mam znakomitą intuicje.. taka bylam zdenerwowana wczoraj bo moj Janek w tych Siedlcach i z kolegami lata.. i bum! Policja go na dolek zawinela.. na szczescie ktos tam wplacil za niego mandacik zalegly od 2 lat chyba i go puscili.. bo inaczej mialby 12 dni odsiadki.. i niech mi jeszcze kiedys powie ze histeryzuje.. jak ja zawsze wiem ze cos sie wydarzy..
Ja miałam w pierwszej ciąży teraz nic kompletnie nic. Właśnie myślałam że ten cykl jest stracony bo 13dc nie wiedziałam jak interpretować testy owu, bo 12dc test pozytywny i 13 też ale myślałam że już po ptakach a jednak się udało. Nic nie czułam.Marta a miałaś jakieś przeczucie że się udało? Jakas kobieca intuicja? Objawy ?
O tym mandacie niezaplaconym i grozacej za niego odsiadce to ja wiedzialam.. a awantura to jedynie za to ze pol godziny wczesniej mowil ze wlasnie wchodzi do domu.. idzie sie kąpac i spac.. 21:30 byla jak gadalismy.. a tu ch*j.. po 22 kontrola policji na drodze i zawineli na dolek.. i juz mi nastroj na leb na szyje polecial.. i mam ochote mu nawygarniac.. ale poczekam az przyjedzie bo tak powie ze pierdzieli i woli tam zostac jak ma miec jazdy [emoji23]To ładnie sobie pofolgowal chyba bym awanturę zrobiła jak nic. Ja miałam w pierwszej ciąży teraz nic kompletnie nic. Właśnie myślałam że ten cykl jest stracony bo 13dc nie wiedziałam jak interpretować testy owu, bo 12dc test pozytywny i 13 też ale myślałam że już po ptakach a jednak się udało. Nic nie czułam.
Zlagodzenie kary za 0.00 na alkomacie [emoji23] bo inaczej suchej nitki bym nie zostawilam..normalnie chybabym udusiła
Zlagodzenie kary za 0.00 na alkomacie [emoji23] bo inaczej suchej nitki bym nie zostawilam..
A tak powaznie.. to strasznie mi przykro.. i jakos caly entuzjazm ze mnie sie ulotnil..
On tu pracowal.. ale w Poznaniu na zurawiu ma 25zl/h a w Austrii lub Niemczech 60zl/h za 8 godzin a nadgodziny 90zl/h i z reguly 2-3 dziennie są.. wiec nieporownywalnie wiecej..no nie dziwie się miałabym tak samo, a z drugiej strony Twój m nie może poszukać pracy na miejscu gdzieś? W Poznaniu jest najniższe bezrobocie na pewno by coś znalazł
Dziewczyny ciągnie do łobuzówOn tu pracowal.. ale w Poznaniu na zurawiu ma 25zl/h a w Austrii lub Niemczech 60zl/h za 8 godzin a nadgodziny 90zl/h i z reguly 2-3 dziennie są.. wiec nieporownywalnie wiecej..