MisiaJasia
Fanka BB :)
Moze wina faz ksiezyca jak tak hurtowo wszystkie ze swoimi M. sie psztykają 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wylamujemy sie razem bo ja to moze mowie ze moj mnie wkurza ale to dlatego ze ja zawsze wczesnie wstaje i jakos nie umiem pojac ze ktos moze spac do poludnia [emoji23]To ja się wylamie. Jest ok. Zajął się mała rano, a ja jeszcze w łóżku się wyleguje![]()
Cześć kobietki ! Gratuluję fasolek! Mega się cieszę [emoji294] Troszkę mnie tutaj nie było, postanowiłam się w pełni poświęcić m bo ten cykl był dla nas bardzo trudny. Dziś 31dc, 29dc testowałam i ani cień cienia [emoji26]. Piersi przestały boleć za to brzuch ma zaraz eksplodowac pewnie lada chwila małpa przyjdzie. Jestem tym wszystkim wykończona w tym cyklu odpuszczam... niech się dzieje wola Boża.
Miłego dnia [emoji3508][emoji3508][emoji3508]
Życzę owocnych starańCześć dziewczyny. Też nie zaglądałam tu sporo czasu. Widzę że sporo zafasolkowanych. Gratulacje. ❤ mam nadzieje ze przyjmiecie cie ponownie i wracam do starań. Po 3 nieudanych cyklach i po przerwie przewietrzenia głowy i myśli jestem aktualnie 15dc. Majówka w pełni serduszkowania. ❤
Miłej niedzieli dziewczynki. Obiecuję że będę częściej tu teraz zaglądać.