Witaj w klubie. Ale póki niema @ poty jest nadzieja. Testujesz wcześniej? Czy czekasz aż przyjdzie?U mnie za 4 dni okres zero oznak jak na dziś na fasolke [emoji21]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj w klubie. Ale póki niema @ poty jest nadzieja. Testujesz wcześniej? Czy czekasz aż przyjdzie?U mnie za 4 dni okres zero oznak jak na dziś na fasolke [emoji21]
Witaj w klubie. Ale póki niema @ poty jest nadzieja. Testujesz wcześniej? Czy czekasz aż przyjdzie?
Ja tez w niedziele mam mieć ostatni dZien progesteronu a 28 powinnna przyjść @. Ale ja testuje w poniedziałek. To będzie 13 dzień po iui. Tez się boje. Do tej pory zazwyczaj byłam po kilku testach łącznie z beta ale tym razem sama myśl o testowaniu mnie paraliżuje.Nie na pewno wcześniej nie bo się boję, w niedziele odstawiam luteine, w pon powinno, zacząć się jakieś plamienie, a na dziś nic nie czuje..... [emoji58] Raczej nic z tego
Ja tez w niedziele mam mieć ostatni dZien progesteronu a 28 powinnna przyjść @. Ale ja testuje w poniedziałek. To będzie 13 dzień po iui. Tez się boje. Do tej pory zazwyczaj byłam po kilku testach łącznie z beta ale tym razem sama myśl o testowaniu mnie paraliżuje.
Ja tez bez objawów poza zwykłymi pmsowskimi ale może to akurat dobry sygnał.
Dalej jestem niecierpliwa ale po tylu porażkach zwyczajnie się obawiam i tym razem czekam. Tak łykam duphaston w tabletkach. W niedziele ostatnia dawka. Dlatego w poniedziałek chce zrobić test. Aczkolwiek nie wiem czy dam rade. Póki co to się doszukuje objawów jakichkolwiek ale nic nie zauważyłam. A przydałaby się jakaś brzytwa której mogłabym się uczepić. Byłoby miłej czekaćCos Ty aż tak niecierpliwa byłaś? A co jesz luteine? A ja kuźwa boję tych testów później zawsze płaczę, i serce mi wali jak muszę czekać na te kreski dlatego zrobiłam w życiu może 4 testy resztę czekam bo się tak boję, glupie to ale tak jakoś mam
Dalej jestem niecierpliwa ale po tylu porażkach zwyczajnie się obawiam i tym razem czekam. Tak łykam duphaston w tabletkach. W niedziele ostatnia dawka. Dlatego w poniedziałek chce zrobić test. Aczkolwiek nie wiem czy dam rade. Póki co to się doszukuje objawów jakichkolwiek ale nic nie zauważyłam. A przydałaby się jakaś brzytwa której mogłabym się uczepić. Byłoby miłej czekaćwiększość tych które mam to po zastrzykach i występują co cykl.
To druga. Wcześniej przez dwa lata naturalnie. Czasem wspomagana stymulacja.A ile było już prób?
Dalej jestem niecierpliwa ale po tylu porażkach zwyczajnie się obawiam i tym razem czekam. Tak łykam duphaston w tabletkach. W niedziele ostatnia dawka. Dlatego w poniedziałek chce zrobić test. Aczkolwiek nie wiem czy dam rade. Póki co to się doszukuje objawów jakichkolwiek ale nic nie zauważyłam. A przydałaby się jakaś brzytwa której mogłabym się uczepić. Byłoby miłej czekaćwiększość tych które mam to po zastrzykach i występują co cykl.
No w internecie dużo opinii na temat śluzu. Ja zawsze mam przed @. Nie dostrzegam różnicy. Raz taki raz siaki. Mi tylko 8 dni po temperatura podskoczyła ale na drugi dzień była taka jaz zwykle w drugiej fazie. Wiec nie biorę tego za jakiś znak. Poza tym takie napięcie i ciężkość ale to może po sprzątaniu za które się z nudów zabrałam żeby myśli oderwać.No mnie wczoraj u siebie zastanawial biały śluz ale dziś go już mniej, bo nie mogłam się doszukać kiedy się pojawia przed okresem a kiedy jak jest ciąża, ale też nie umiem powiedzieć bo sprawa jest inna jak się je te leki pewnie...