• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

reklama
Witajcie dziewczyny.

Dzisiaj mam 36dc okresu nadal nie ma. Im bliżej środy tym się stresuje czy @ przyjdzie z takim opoznieniem czy faktycznie udało mi się zajść w ciążę.

Jeszcze 3 dni i zobaczymy co test pokaże chyba że wcześniej do mnie zawita @ tak jak w poprzednim cyklu na 38dc.

Niestety ból jajników może mieć różne przyczyny. Takich jak ciaza ciaza pozamaciczna torbiel kilku cm i skręt jajników. To jest mój pierwszy cykl w życiu gdzie odczuwam jajniki A zaczęło się to 2 i 3dc później miałam przerwę i zaczęły mi dokucza w dniu terminu @

Czy ostatni test owu znowu pozytyw?

Do du@#% są te testy. Widzialam gdzieś że dziewczyna robiła z tej samej firmy i też ciągle wychodził jej pozytywny...
20190602_224857.jpeg

reklama
Słyszałam że zmiana diety może wpływać na miesiączke. Może przyjmujesz za mało kcal ?
Właśnie nie wiem. Nic muszę czekać i zobaczyć czy @przyjdzie. Dzisiaj 37dc czekam do środy rana i robię test mam nadzieję że już coś pokaże A jak nie to kolejny w następny weekend ale już o czułości 10 bo w domu mam jeden ale o czułości 25

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry