• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

reklama
Młoda wydaje mi się, że każda ma obawy. Ale one są po to żeby je pokonywać i być jeszcze silniejszą [emoji6] tak więc głowa do góry i trzymam kciuki za środę [emoji110]
Jak nie będę dużo pila w nocy i dam rady bez picia w nocy to jutro zrobię test a jeśli będę pila to bez sensu bo mocz będzie bardzo roscieczony i test nie wyjdzie A szczególności o czułości 25

Współczuje kochana :( Tarczyca kiepsko współpracuje, bo jest wysokie TSH mimo leków?
Dokladnie. Odkad sie lecze, to jeszcze nie mialam dobrego wyniku... I nie mam na mysli dobrego w przedziale 1-1.5, bo o tym nawet nie marze... A minal juz kawal czasu naprawde. Co jest troche lepiej to zaraz znowu tsh w gore. Nie jakos drastycznie ale jednak w gore i kombinowanie z dawkami.
Super bo Hashi w uspieniu, anty mam ok po prawie 4 latach.

Hej dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi i ja testuje dopiero w niedziele w dniu spodziewanej @ ale tez bym juz chciala wiedziec czy zafasolkowalam. I to ze zatestuje w niedziele to tez niewiem czy nie za wczesnie bo rano zrobie test wyjdzie negatywny a pewnie popoludniu przyjdzie @ bo u mnie moze przyjsc o kazdej porze i dosc ze mnie korci zeby jak najszybciej to z drugiej strony sie boje ze zatestuje i @ odrazu przyjdzie bo stres oczekiwania odpusci[emoji53]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry