Kati 5805
Fanka BB :)
Beta wszystko wyjaśni trzymam kciuki oby się udałoJa jutro pojadę na bete. Bede przynajmniej miała pewnosc. Bo teraz ani dzwigac mi nie dają ani pokrzyczeć ni huhu A tak przygotowania do swiat ruszą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta wszystko wyjaśni trzymam kciuki oby się udałoJa jutro pojadę na bete. Bede przynajmniej miała pewnosc. Bo teraz ani dzwigac mi nie dają ani pokrzyczeć ni huhu A tak przygotowania do swiat ruszą
Zatem czekamy na dobre wieściDobra, test kupiłam.Jutro rano zatestuje.
![]()
Trzymam kciuki.[emoji16]Dobra, test kupiłam.Jutro rano zatestuje.
![]()
Uwielbiam ten zapach..wlasnie ze świętami mi sie kojarzyWrzucę fotkę jak udekoruję pierniki bo teraz obciążone muszą sobie parę dni poleżeć, a co pierniczków to mój facet już się kręci po kuchni no i ten zapach obłędny![]()

Lekarz mi polecił zdrowe odżywianie + suplementacja wit. D.Nie wiem czy temat się już nie pojawił bo nie nadrobiłam wątku od początku ale powiedzcie mi czy bierzecie jakieś witaminy po za kwasem foliowym ?
A może coś konkretnego wam lekarz polecił ? Ja biorę prenatal uno Ale zastanawiam się nad zmianą na Infolic Combi który zawiera Wit. B8 i ponoć normuje hormony i wspomaga owulacje ale co ciekawe znalazłam preparat Ovulomed z takimi samymi głównymi skladnikam plus jeszcze inne ale zalecany jest dla kobiet z pcos muszę jeszcze tylko dawki porównać co myślicie ?