nikolka1203
Fanka BB :)
Ja też tak ostatnio mam, dziś spałam w aucie w drodze do domu [emoji85] także rozumiem niestety ten brak energii.Ja mam lenia dzisiaj. Od wczoraj bym non stop tylko spala. Takie dni u mnie nastaja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tak ostatnio mam, dziś spałam w aucie w drodze do domu [emoji85] także rozumiem niestety ten brak energii.Ja mam lenia dzisiaj. Od wczoraj bym non stop tylko spala. Takie dni u mnie nastaja.
Ten brak energii jest strasznie meczacy. Juz bym wolala miec sile na robienie czego kolwiek. Ja od wczoraj śpię tam gdzie siądę.Ja też tak ostatnio mam, dziś spałam w aucie w drodze do domu [emoji85] także rozumiem niestety ten brak energii.
Witaj
No My tu wszystkie się z tym borykałyśmy ,ale pól roku to jeszcze nie długo , mi to zajęło 2 lata ,zrób sobie badanie tarczycy ,i na spokojnie ,mnie też wszystkie w ciąży do szału doprowadzały ,bo co to za problem zajść w ciąże ,a niestety to jest problem ,a czym bardziej się chce tym się nie da
A mogę zapytać jakie maiłaś tsh? bo norma jest do 4,6 bodajże ,ale mi lekarz mówił że jeśli chodzi o ciąże i zachodzenie to nie powinno 2 przekroczyć , myślę że te testy w domu nie są miarodajne , lepiej już to zrobić w klinice ,jeśli uważacie że jest taka potrzebaDziękuje za szybka odpowiedz
Robiłam tsh wraz z badaniami hormonów i wyszło okej także nie robiłam już T3 T4 jak do roku się nie uda to zrobimy badanie nasienia chociaż widziałam gdzieś ze są testy dla mężczyzn do zrobienia w domu ale czy to wgl warte uwagi to nie wiem :/
A mogę zapytać jakie maiłaś tsh? bo norma jest do 4,6 bodajże ,ale mi lekarz mówił że jeśli chodzi o ciąże i zachodzenie to nie powinno 2 przekroczyć , myślę że te testy w domu nie są miarodajne , lepiej już to zrobić w klinice ,jeśli uważacie że jest taka potrzeba
A przy staraniach o ciążę powinno być poniżej 2. Ja mam na dzień 14 marzec wynik TSH 2.1 A teraz mam brać dawkę 150 aby zbić do minimum 1.5 A max 1.0 za 3 miesiące mam skontrolować wynik tshU mnie była norma od 0,96 do 5,2 ja miałam 2,4 z tego co pamietam![]()