nikolka1203
Fanka BB :)
Ja to samo tylko biorę setkęEuthyrox się bierze na czczo i 30-60min nie je sie nic. Po piją się woda i biorę cała tabletkę 150-tke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to samo tylko biorę setkęEuthyrox się bierze na czczo i 30-60min nie je sie nic. Po piją się woda i biorę cała tabletkę 150-tke.
Ja mam wyregulowane jedynie co TSH mam 2.1 I nadal nie umiem zajść w ciążę. Nie wiem co jest grane. Zobaczymy co diagnozuja w klinice. Może nie mam jak albo niedrozne jajowody. Już nie wiem co jest nie tak że się nie udaje.Ja to samo tylko biorę setkęprzy nieuregulowanych hormonach tarczycy nie było szansy na ciążę, teraz jest super
![]()
Euthyrox się bierze na czczo i 30-60min nie je sie nic. Po piją się woda i biorę cała tabletkę 150-tke.
To wątek niskich kobiet mamyAnita1990 może ale nie musi to zależy od kobiety bo każda odczuwa inaczej także nie ma się co sugerować innymi osobami bo każda przechodzi to indywidualnie jedna odczuje ból inna wgl
Widze że się na wątku dobrałyśmy hehe ja też nie mam 160ale hormony ok no poza tym tsh które już teraz też jest w porządku.
To wątek niskich kobiet mamy
To samo po myślałam. [emoji23][emoji23]W końcu miejsce gdzie nie czuję się osamotniona![]()