Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To za tydzień sie już posypią pierwsze testyOby pozytywy!
U mnie natomiast zbliża się owulacja wielkimi krokami. Wczoraj test jeszcze negatywny ale obstawiam na dzisiaj pozytyw i owu na jutro. Musze dzisiaj wziąć meża w obroty a to w moim przypadku nie jest takie łatwe. Mój mąż nie chce "robić dziecka" tylko ma wyjść samo i weź tu z takim gadaj![]()
Mój ma tak samo. Nic mu nie mówię :-) jak narazie nie odmówiłTo za tydzień sie już posypią pierwsze testyOby pozytywy!
U mnie natomiast zbliża się owulacja wielkimi krokami. Wczoraj test jeszcze negatywny ale obstawiam na dzisiaj pozytyw i owu na jutro. Musze dzisiaj wziąć meża w obroty a to w moim przypadku nie jest takie łatwe. Mój mąż nie chce "robić dziecka" tylko ma wyjść samo i weź tu z takim gadaj![]()
Super, że tak się udało, macie super kontakt. Ja mam przyrodniego brata młodszego o 18lat ale niestety inne domy i praktycznie wcale nie mamy kontaktu ...Ja wychowuje od 12 lat siostrę najmłodsza która jest ode mnie młodsza 20 lat [emoji2][emoji2]
Liczy się wspieranie a różnice idą w dal...
Ja póki co kończę remontJak tam dziewczynki wasze przygotowania do Świąt? ☆☆☆![]()
Mój mąż miał takie samo podejście jak staraliśmy się o pierwsze dziecko i sprawdziło się nam to idealnie jak niedługo zaczniemy starać się o drugie to myśle ze tez podejdziemy do tego na luzieTo za tydzień sie już posypią pierwsze testyOby pozytywy!
No nie wiem W drugiej ciąży (pierwsza była tak dawno że nie pamiętam), miałam nerwa 100x większego niż przed okresem. Byłam chodzacą bombąJa już dziś wkurw na M. miałam - więc chyba te nerwy przypadają idealnie w czas PMS. [emoji24] pomimo dobrze rokujące temp. od rana, jakoś kiepsko widzę tę ciążę![]()