Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie to czekanie! Powinny być takie testy ,które robisz w ten sam dzień albo kolejny i pokazuje "UDAŁO SIĘ"... Mam nadzieję ,że szybko Ci zleci ten tydzień do testowaniaNajgorsze jest to czekanie [emoji23] ja bym najchętniej już dziś test zrobiła ale wiem, że nic z tego nie wyjdzie. Nie dość, że mam jeden to jeszcze z czułością 25! A do @ jeszcze tydzień! [emoji24][emoji24]
Dzięki śliczne, troszkę lepiej z tym gardłem,ale za to gorączka mnie dopadłaDużo zdrowka! Wykuruj sie zebys do Świąt byla zdrow jak rybka
U mnie tez śnieżek pruszy. ❄
Jak tam akcja prezenty ?Po pracy ide jeszcze pokomletowac prezenty i bede mieć juz z głowy. A tych ludzi po marketach teraz tlumy..masakra
To prawda.. Nie dość ,że weekend i ludzie kupują jakby wojna conajmniej miała być i do tego świętaDzisiaj byłam na małych zakupach to stałam i stałam w kolejce tak wolno szło
Właśnie to czekanie! Powinny być takie testy ,które robisz w ten sam dzień albo kolejny i pokazuje "UDAŁO SIĘ"... Mam nadzieję ,że szybko Ci zleci ten tydzień do testowania
Dzięki śliczne, troszkę lepiej z tym gardłem,ale za to gorączka mnie dopadła
Jak tam akcja prezenty ?
To prawda.. Nie dość ,że weekend i ludzie kupują jakby wojna conajmniej miała być i do tego święta
Kurcze nie wiem czy dobrze Ci odpisałam Butterfly jak coś to przepraszam dopiero się uczę tutaj poruszać....
Początki są ciekawe oby do przoduJa tez jeszcze za bardzo nie wiem jak tutaj odpowiadać [emoji23][emoji23][emoji1588][emoji1319]
Właśnie tak a po świętach pustki i dojadalnie jeszcze po świętach☺Nie znoszę tych kolejek w sklepach. Jak pomyśle o zakupach przed świetami to już nie mam siły na nie iść.
Właśnie tak a po świętach pustki i dojadalnie jeszcze po świętach[emoji5]