Niby na 23.12 ma być @ :/Ja tak mam w rossmanie i jeszcze w pepco
Jak tam plany na weekend? Moj córa zaraz jedzie na wycieczkę na cały dzień i mam wolną chatę
@SalsaPL poczekaj na spokojnie do terminu @ na kiedy masz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niby na 23.12 ma być @ :/Ja tak mam w rossmanie i jeszcze w pepco
Jak tam plany na weekend? Moj córa zaraz jedzie na wycieczkę na cały dzień i mam wolną chatę
@SalsaPL poczekaj na spokojnie do terminu @ na kiedy masz?
Cześć!
Kurczę, nowy wątek na staraczkach! Wow! Pamiętam jak zaczynałam a tu tuż 2019, no szał!
Powodzenia!
Uszy do góry dobrze będzieNiby na 23.12 ma być @ :/
Oj to fakt <3 za <3 sama przyjemnośćUszy do góry dobrze będzieu mnie zaraz staranka najprzyjemniejszy czas
![]()
Hmm... może to tak działa?myśl pozytywnie może akurat wszystko będzie dobrze☺ja mam ból gardła ale nie odpuszczam idę na żywioł zobaczymy co z tego będzieOj to fakt <3 za <3 sama przyjemność![]()
![]()
Chociaż teraz jak juz po owu to boje sie cokolwiek żeby nie zaszkodzić. A mam parcie jak na owuale to chyba przez ten duphaston.![]()

Spokojnie. Ja z oskrzelami walcze 2miesiac. Nie biore antybiotykow. Nie daje sie. Miodzio wrzosowy polecam i.. wista wiooHmm... może to tak działa?myśl pozytywnie może akurat wszystko będzie dobrze[emoji5]ja mam ból gardła ale nie odpuszczam idę na żywioł zobaczymy co z tego będzie![]()
Spokojnie. Ja z oskrzelami walcze 2miesiac. Nie biore antybiotykow. Nie daje sie. Miodzio wrzosowy polecam i.. wista wioo
Juz jest piątek [emoji14] [emoji14] [emoji14]@SalsaPL poczekaj choćby do pt i zrób betę. Wtedy powinno już coś wyjść.
@martoosia04 to pozytywny objaw! Kiedy testujesz?
Mnie dzisiaj ćmi jak na @ więc pewnie lada moment będzie![]()
Dla fasolki sie przemęcze. Zero chemii. I tak mam wyrzuty że mnie gin faszeruje tym wszystkim. Kiedyś dawno dawno temuNo to zdrówka! Byle jak najszybciej minęła ta choroba.