natalia1826
Zaangażowana w BB
Ja 21, czekam na ten prezent na święta . A w sylwestra fajna by była taka nowina, i wejść w nowy rok z taka niespodziankaA ktoś będzie testować w sylwestra czy będę sam?) [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja 21, czekam na ten prezent na święta . A w sylwestra fajna by była taka nowina, i wejść w nowy rok z taka niespodziankaA ktoś będzie testować w sylwestra czy będę sam?) [emoji4]
Na chwile obecną jeszcze wątek świeży więc mało jest takich dziewczyn nie odzywających się.Ale wydaje mi się, że chyba chodziło Ci o poprzedni wątek.
![]()
Ja tez staram sie wytrwac do 21goJa 21, czekam na ten prezent na święta . A w sylwestra fajna by była taka nowina, i wejść w nowy rok z taka niespodzianka![]()
Będzie dobrzeO, będzie nas więcej z testowaniem 21.12 [emoji173]️ ale super! Któreś musi się udać!!!
U mnie od rana ból jak na @. Temp niestety spadła ciutale cycki ciut bolą. Pomimo snu, że zrobiłam test i wyszedł pozytywny, to jednak nie wierzę w ciążę już. Coś mi ten spadek temp się nie podoba. U mnie to oznacza niestety, że wkrótce będzie @.
Witaj. Powodzenia! Trzymam kciuki zeby był piekny cud gwiazdkowy ☆ ❤Hej, ja tez chętnie do was dołączę : ) w pierwsza ciąże zaszłam w marcu ale dzidziuś zmarł w 22 tyg z nieznanych przyczynmiał być synek Filipek. Po 3 miesiącach zaczęliśmy kolejne starania ale narazie nie wychodzi. Na mikołajki miałam owulacje, teraz tylko czekać do 21 grudnia czy przyjdzie miesiączka. Może będzie prezent pod choinkę <3