Kati 5805
Fanka BB :)
Beta wszystko wyjaśni trzymam kciuki oby się udałoJa jutro pojadę na bete. Bede przynajmniej miała pewnosc. Bo teraz ani dzwigac mi nie dają ani pokrzyczeć ni huhu A tak przygotowania do swiat ruszą
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta wszystko wyjaśni trzymam kciuki oby się udałoJa jutro pojadę na bete. Bede przynajmniej miała pewnosc. Bo teraz ani dzwigac mi nie dają ani pokrzyczeć ni huhu A tak przygotowania do swiat ruszą
Zatem czekamy na dobre wieściDobra, test kupiłam.Jutro rano zatestuje.
![]()
Trzymam kciuki.[emoji16]Dobra, test kupiłam.Jutro rano zatestuje.
![]()
Uwielbiam ten zapach..wlasnie ze świętami mi sie kojarzyWrzucę fotkę jak udekoruję pierniki bo teraz obciążone muszą sobie parę dni poleżeć, a co pierniczków to mój facet już się kręci po kuchni no i ten zapach obłędny![]()

Lekarz mi polecił zdrowe odżywianie + suplementacja wit. D.Nie wiem czy temat się już nie pojawił bo nie nadrobiłam wątku od początku ale powiedzcie mi czy bierzecie jakieś witaminy po za kwasem foliowym ?
A może coś konkretnego wam lekarz polecił ? Ja biorę prenatal uno Ale zastanawiam się nad zmianą na Infolic Combi który zawiera Wit. B8 i ponoć normuje hormony i wspomaga owulacje ale co ciekawe znalazłam preparat Ovulomed z takimi samymi głównymi skladnikam plus jeszcze inne ale zalecany jest dla kobiet z pcos muszę jeszcze tylko dawki porównać co myślicie ?