Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jednym słowem moj dzisiejszy zestaw to jeden z najważniejszych i najistotniejszych przy staraniach. Bo to ze mnie sie kiedys tam udalo za pierwszym strzałem [emoji12] to nie znaczy ze poziom teraz hormonow jest jak u dwudziestolatki. Może cos mi tam brakuje.. Wiec lepiej sobie sprawdze. A pozniej polece z moim na badanie jego chłopakówA co to za badania FSH? LH i Etradiol?
Właśnie pierwsze słyszę o tych badaniach, ale jestem mało zorientowana bo też dwa razy poszło za pierwszym strzałem [emoji14]Jednym słowem moj dzisiejszy zestaw to jeden z najważniejszych i najistotniejszych przy staraniach. Bo to ze mnie sie kiedys tam udalo za pierwszym strzałem [emoji12] to nie znaczy ze poziom teraz hormonow jest jak u dwudziestolatki. Może cos mi tam brakuje.. Wiec lepiej sobie sprawdze. A pozniej polece z moim na badanie jego chłopaków
Do momentu w ktorym nie ma @ nadzieja jest zawsze.[emoji6]Na 21.12 nie ma się co łudzić że nie przyjdzie.
Troche poczytalam przed beta. I tak stwierdziłam ze sie przyda. Na miejscu stwierdzili mnie w przekonaniu ze faktycznie to najistotniejsze. 210 za to wszystko to nie majatek. Wiecej na testy juz wydałam nie mowiac o innych wydatkach. Dobry wozek poszeeeedł [emoji12]Właśnie pierwsze słyszę o tych badaniach, ale jestem mało zorientowana bo też dwa razy poszło za pierwszym strzałem [emoji14]
U mnie negatyw, więc już czekam na @.![]()