umi2
Fanka BB :)
Lec na betę skoro mialas miesiączke bo ja tam widzę drugą kreseczkę.Dziewczyny, co Wy na to?
Jestem 2dni po "miesiączce"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lec na betę skoro mialas miesiączke bo ja tam widzę drugą kreseczkę.Dziewczyny, co Wy na to?
Wspolczuje i podziwiam bo z tego co piszesz ty sie siostrzyczka zajmujesz :-)Nie ma czego [emoji6] ja tylko bym chciała żeby więcej osób o tym wiedziało [emoji4] a mało kto wie o ryzyku
Lec na betę skoro mialas miesiączke bo ja tam widzę drugą kreseczkę.
Ale miałaś miesiączke z tego co czytałam??? Test wygląda na pozytywny. Idź na betę lub zrób test za kilka dni (w pn) i zobacz czy ciemnieje kreska [emoji4]
Widac gratulacje !!!Dziewczyny, co Wy na to?
Ja ostatnio farbowałam w 7tc [emoji14] Farbowanie nie szkodzi [emoji4] Ciążę z córką też całą farbowałam i to co miesiąc, bo jestem blondynką a farbuje na ciemno [emoji4]Ja wlasnie pofarbowalam wlosy tez teroretycznie nie moglabym jak bym byla w ciazy... no ale jakos trzeba zyc..
Jeszcze nie ma co gratulować, sceptycznie podchodze do tego. Kiedyś też miałam bladziocha i okazało się, że samoistnie poroniłam. A teraz jeszcze ta @, więc już w ogóle nie ufam testowi. Na betę nie mam kiedy, dziś pracuje a jutro sobota :/Widac gratulacje !!!
Hehe to sie nie bede martwic jakbym jakims cudem byla w ciazy...[emoji23]Ja ostatnio farbowałam w 7tc [emoji14] Farbowanie nie szkodzi [emoji4] Ciążę z córką też całą farbowałam i to co miesiąc, bo jestem blondynką a farbuje na ciemno [emoji4]
Kurde... a masz jakis inny test innej firmy zeby sprawdzic jutro rano?Jeszcze nie ma co gratulować, sceptycznie podchodze do tego. Kiedyś też miałam bladziocha i okazało się, że samoistnie poroniłam. A teraz jeszcze ta @, więc już w ogóle nie ufam testowi. Na betę nie mam kiedy, dziś pracuje a jutro sobota :/