• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
No jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny
Muszą być dwie tego samego odcienia albo testowa mocniejsza. Pokażę ci mój test owulacyjny pozytywny.
IMG_20180814_124655.jpg

A ja czuję, że jak już dziś będę po tym usg to się odstresuje i będzie wyluzowana. Może nawet otworzę się na jakieś przytulanki z mężem dziś. Bo jakoś ostatnio brak ochoty

Aaa nie wiedziałam nawet że są różne rodzaje [emoji4][emoji4]Zgadzam się w 100%. Tylko faceci gin [emoji4]
Pewnie masz rację. Dużo znajomych mi mówiło, że facet gin jest lepszy. Ale ja jakoś nie potrafię się przelamac. Mam swojego gina kobietę i jest ok.
Ja mam jedno niemiłe doświadczenie z kobietą ginem. W szpitalu przed zabiegiem badala mnie kobieta i co.... Nie zareagowała na to, że mówiłam że jest mi słabo i że zaraz zemdleje.... Twierdziła że przesadzam i doszło do tego że padłam jej przed fotelem...
Ja też mam wrażenie że facet gin jest uważniejszy .Bardziej słucha i są bardziej delikatni. Jak babka mi robiła cytologie to tak jakby z nerwem i bolało
Dokładnie. Facet ma lepsze podejcie do kobiety. Tak jakby miał zakodowane że musi być delikatny itp. A baba gin to jak weterynarz przy krowie i to z łachą. Bleee
Nie dałabym sobie pogrzebać hahaha

A teraz sprawozdanie z mojej wizyty.
Mam 3 jajeczka !!! W 14dc.
Czyli tak jakby organizm w swoim termienie dzialal. Druga owu sie szykuje. W piatek ide znowu zeby zmierzyc czy.rosną.ile no i czy pękły.
A te 2szt co byly 7 dni temu to wywołane... byłam na beta. Wieczorem wynik. W piatek poworze ;)
No na 5 jajeczek jakieś musi załapać hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry