To są testy z allegro. Zawsze je kupowałam i nigdy mnie nie oklalamy. Chyba mi się trafił jakiś felerny rzut ehhOjejtak mi przykro. Na prawdę miałam nadzieję
mi nigdy taki cien sie nie pokazał. A jakiej firmy ten test?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To są testy z allegro. Zawsze je kupowałam i nigdy mnie nie oklalamy. Chyba mi się trafił jakiś felerny rzut ehhOjejtak mi przykro. Na prawdę miałam nadzieję
mi nigdy taki cien sie nie pokazał. A jakiej firmy ten test?
pójdę jak się skończy bo teraz to i samopoczucie kiepskieKati z badaniami mimo, że podstawowe może jednak lepiej zaczekać do końca @.
Przykro mi dziewczyny... Trzymamy kciuki żeby w następnym cyklu się udało! Trzeba być dobrej myśli.
Współczuje, okropne są te @. Nie dość ,że przychodzą ciągle to jeszcze tak szumnie dają o sobie znaćHej dziewczyny, tak mnie brzuch naiwana że nie dam rady iść dzisiaj na ten badania, rozkręciła się na dobre....![]()
OjjjHej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywnywczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres
![]()
No to w sumie nie masz żadnych badan typu lh, fsh, estradiol, prolaktyna? Bo te trzeba robic w 3-5dc. Jak masz inne to nie musisz teraz robic od razuDopiero 1 cykl,i badań żadnych nie robiłam w tym kierunku, ale pora zacząć przynajmniej zobaczę czy że mna też wszystko ok![]()
No jeszcze nie, ale wydaje sie ze ciemniejszy jest juz.A ja nadal na owulację czekam...
Testy owu wciąż negatywne raczej
Zrobię jeszcze koło południa i wieczorem![]()
Nie narazie tych nie mam, ale zobaczę jak TSH wyjdzie to dopiero będę myśleć dalejNo to w sumie nie masz żadnych badan typu lh, fsh, estradiol, prolaktyna? Bo te trzeba robic w 3-5dc. Jak masz inne to nie musisz teraz robic od razu![]()
Dziś planowany dzień okresu.Współczuje, okropne są te @. Nie dość ,że przychodzą ciągle to jeszcze tak szumnie dają o sobie znać
OjjjA spóźnia Ci się @ ? Czy jesteś jeszcze przed terminem okresu ?
A masz zazwyczaj regularne cykle ? Póki nie ma @ jest szansa. Nie chce Cię niezdrowo nakręcać oczywiście. Ale może jeszcze za szybko ..Dziś planowany dzień okresu.
To są testy z allegro. Zawsze je kupowałam i nigdy mnie nie oklalamy. Chyba mi się trafił jakiś felerny rzut ehh![]()