MartaSx
mama Oliwierka
Dziś właśnie idę o 13 kończę pracę i leceRzeczywiscie ladna podobne widzialam w sinsay[emoji6] moze tam zajrzyj[emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś właśnie idę o 13 kończę pracę i leceRzeczywiscie ladna podobne widzialam w sinsay[emoji6] moze tam zajrzyj[emoji4]
Ja się nie znam nigdy nie robiłam bety i nie mam pojęcia jak ja interpretować [emoji23] ale trzymam kciuki bliźniaki to by było superDziewczyny która robiła bete wczoraj ? Tak sobie myśle ze przyrost jest bardzo dużo to może będą bliźniaki ?? Po 48 h przyrost na poziomie więcej niż 100% .
Mój Oliwier to samo ciągle powtarzał że nie chce być sam.Ja tak jak Marta nie chciałam 2 dziecka. Długo się zarzekałam, ze na 1 koniec. Z wygody z lenistwa. Ze strachu, ze moje idealne życie runie jak domek z kart. Ale Michał dziennie mówi, ze to jego marzenie, prosi o rodzeństwo, z zachwytem zaglada do wózków dziecięcych i się przełamałam. Teraz czuje, ze to dobra decyzja.
Marta, czasami przez internet można zamówić rzeczy, które będą w gazetce z tygodniowym wyprzedzeniemO super i to jest męskie podejście. Masz wspaniałego człowieka obok siebie. Razem dacie radę.
Ja już w drodze do pracy dziś mamy wycieczkę na łąkę. Ale zimno nic mi się nie chce [emoji24] ciekawe co mi gin powie.
W Lidlu od wczoraj są super marynarki w kwiaty ale są piękne od wczoraj niby. Byłam w 3 i w żadnym już nie było [emoji35]
Wspaniała wiadomość!!!Mam nawal w pracy, nawet nie mam kiedy Wam przeczytać [emoji17] naprodukowalyscie ładnie [emoji16] wczoraj byłam na becie - 108. Dzisiaj powinnam okres dostać, zrobiłam test. Kreska ciemniejsza, brzuch rwie wieczorami nie milosiernie. Biust jakbym miała implanty, pełny nabrzmialy. A tak to poza tym żadnych innych objawów [emoji6] 20.05 do lekarza. Wiecie jak w moim laboratorium dziwny opis- od 200 dopiero ciąża.....zdenerwowałem się i zadzwoniłam od razu do ginekologa ale uspokoił mnie Zobacz załącznik 969648