Madlein
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiZbieram się do gina
Zbieram się do gina
Daj znać po lekarzu kochana. Trzymam kciuki[emoji110]Zbieram się do gina
Zbieram się do gina
Powodzenia, trzymam kciuki [emoji106] i czekam na wieści [emoji6]Zbieram się do gina
Ja sie nastawiłam, że będzie dziś, tak wychodzi wg kalendarzyka, ale oczywiście jak na złość nie ma [emoji53] a zawsze była z rana... czyli sie wszystko poprzesuwa, ech..O co racja to racja, jak ja ją chce to pewnie będę czekać a jak nigdy nie chciałam to sobie przychodziła małpa wredna [emoji205]
Dzięki Misia, będziemy wiedzieć czego szukać jak już zafasolkujemy [emoji16]Dziewczyny.. kiedys pisalysmy o winach i mowilam ze mam w pracy 0.05% i 0.5% i nie pamietam nazwy trzeciego ktore ma 0.00%.. wiec juz pamietam bo znalazlam schowana butelke w kącie regalu.. tu akurat musujace ale zwykle wina tez byly takieZobacz załącznik 969778