reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
Wogole mam dylemat chcialabym zaczac brac olej z wiesiolka ale niewiem jak stosowac czy moge caly cykl czy tylko od 1 dc do owulacji bo w necie roznie pisza jedni ze powoduje mikroskurcze i doprowadza do poronien inni ze w staraniach i podczas ciazy jest zbawienny pomozcie jesli wiecie[emoji120]
Ja biorę. Do owulacji. I napewno mam więcej "mokro". Zaczęłam od kwietnia. Także początek mojej przygody z wiesiołkiem. Chętnie poczytam więcej od dziewczyn co biorą to cudo.

reklama
Dziewczyny właśnie na fb dowiedziałam się że kolejna znajoma w ciąży. Już wstawiła zdjęcia usg i dwa testy z dwoma kreskami.
Echh ja nie umiem pojąć ludzi co tak namolnie WSZYSTKIM chwalą się światu. Są granice. Prywatność. Ale to moje skromne zdanie.
Fajnue, super gratulacje dla koleżanki ale żeby tak od razu wstawiać...o nie nie...jakoś inaczej to postrzegam

Do góry