Aneczka85_01
Fanka BB :)
Byłam, wracam [emoji23] widać pęcherzyk więc jestem w ciąży mam przyjść za dwa tyg by sprawdzić czy bije serce
Super wieści , oszczędzaj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam, wracam [emoji23] widać pęcherzyk więc jestem w ciąży mam przyjść za dwa tyg by sprawdzić czy bije serce
Super wieści. Już teraz będzie tylko lepiej. Jeszcze raz gratuluję i oszczędzaj się tu nam.Byłam, wracam [emoji23] widać pęcherzyk więc jestem w ciąży mam przyjść za dwa tyg by sprawdzić czy bije serce
Świetna wiadomość! Cieszę się razem z Tobą [emoji6]Byłam, wracam [emoji23] widać pęcherzyk więc jestem w ciąży mam przyjść za dwa tyg by sprawdzić czy bije serce
Rozumiem ale uważaj na siebie. Już za dużo tu było smutku z powodu straconych ciaz więc teraz pora na radość i szczęście kochana.Spróbuję ale w pracy nie powiem jeszcze dopiero może za dwa tyg jak będzie serduszko widac
Ja biorę. Do owulacji. I napewno mam więcej "mokro". Zaczęłam od kwietnia. Także początek mojej przygody z wiesiołkiem. Chętnie poczytam więcej od dziewczyn co biorą to cudo.Wogole mam dylemat chcialabym zaczac brac olej z wiesiolka ale niewiem jak stosowac czy moge caly cykl czy tylko od 1 dc do owulacji bo w necie roznie pisza jedni ze powoduje mikroskurcze i doprowadza do poronien inni ze w staraniach i podczas ciazy jest zbawienny pomozcie jesli wiecie[emoji120]
Jestem przeszczesliwa ze rośnieszByłam, wracam [emoji23] widać pęcherzyk więc jestem w ciąży mam przyjść za dwa tyg by sprawdzić czy bije serce
Ja biorę. Do owulacji. I napewno mam więcej "mokro". Zaczęłam od kwietnia. Także początek mojej przygody z wiesiołkiem. Chętnie poczytam więcej od dziewczyn co biorą to cudo.
Echh ja nie umiem pojąć ludzi co tak namolnie WSZYSTKIM chwalą się światu. Są granice. Prywatność. Ale to moje skromne zdanie.Dziewczyny właśnie na fb dowiedziałam się że kolejna znajoma w ciąży. Już wstawiła zdjęcia usg i dwa testy z dwoma kreskami.