• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny.. pytanie natury technicznej.. nie jedzcie sniadania w tym momencie ;P

Zawsze od razu po stosunku wyplywa ze mnie wiekszosc tego co moj kochany pozostawi ;) dzisiaj rano nie wyplynelo nic.. ani kiedy lezalam w lozku ani kiedy poszlam do toalety.. jesli mozna zapytac to jak to u Was wyglada? Ja juz nie pamietam z czasow kiedy staralam sie o chlopcow ale cos mi swita ze kiedy to byly te dni i zaskakiwala fasolka to nic nie wyplywalo.. i teraz troche glupieje bo nie wiem czy faktycznie tak to dziala czy nie? [emoji848]
Kochana ja jak muszę wstawać zaraz po stosunku to nigdy nic mi nie wylatuje. Przeważnie staram się leżeć 15-30minut ale to się rzadko zdarza i przeważnie od razu wstaje i nic nie wylatuje.

reklama
Czytałam gdzieś że po stosunku powinno się poleżeć ok 15 minut oraz wskazane są przytulasy ponieważ wytwarzają się endorfiny i to podobno ułatwia sprawę [emoji847] ze mnie tam zawsze coś wyleci A w ciąży byłam. Pamiętam że praktykowałam również świece i zaskoczyło, ale to podobno mit. Jednak na pewno nie zaszkodzi [emoji4] w coś trzeba wierzyć.

Wczoraj myślałam że padnę. Słyszałyście o czymś takim, że aby Wasz partner miał mocniejsze i 'ruchliwsze' plemniki może stosować flegamine ?
Opowiadała mi to ciotka która starała się o dzidziusia ponad 5 lat. Nie wiem co o tym myśleć [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja wczoraj osiągnęłam szczyt lenistwa ! Wzięłam i zadzwoniłam po wolne... Miałam taki dzień do kitu że wolałam nie wychodzić z domu. Całe 2 dni przeplakalam A tak naprawdę nie wiem o co [emoji2962][emoji849][emoji849] ale dziś już od rana na wysokich obrotach. Chyba dopadło mnie zmęczenie materiału.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry