• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
A robiłaś domowe czy z krwi? Z tymi domowymi podobno różnie bywa. Trzymam się tej myśli bo ja testuje jutro. Najpierw domowy a później betę.
Kochana ja też tak mam że nie do końca ufam tym testom domowym.
Jednej wyjdzie przed terminem @ A drugiej nie pokaże wogule testu pozytywnego mimo że ciaza jest. Tylko nie potrzebne stresy i nerwy jak widzimy tylko na teście 1 kreske

Dla mnie te testy ciazowe są wszystkie robione na jedno kopyto.

Mi raz pokazał ciążę mimo że w niej nie byłam A raz nie pokazał mimo że ciaza byla.

Obecnie mieszkam w DE i niestety jak mam podejrzenia ciąży to muszę robić testy domowe ponieważ na betę hcg potrzebuje skierowania. Prywatnie się nie da tego u mnie zrobić niestety.

No ja jednak wolałabym się nie zastanawiać po domowym czy jednak tak czy siak. Dlatego zrobię ta betę. A domowy zrobię bo po prostu został mi jeden. I stwierdziłam ze go sobie wykorzystam choćby żeby sprawdzić jak się on ma do krwi:) ogólnie to powiem wam ze mam taki spokój psychiczny. Jak mam pms to mąż żartuje ze se wyprowadzi żeby mnie nie drażnić a teraz i love you mamy:) także nastawiłam się pozytywnie niezależnie od wyniku no i pms przez to lżejszy:)

Oby się udało.

Ja też się jakoś pierwszy raz od dłuższego czasu nastawilam pozytywnie że się udało.

A to przez to że miałam w tym cyklu plamienia brązowe i śluz różowy w 14dc (nigdy mi się to nie zdazalo).

Dzisiaj mam 29dc ale u mnie okresu przez ostatnich 5 miesięcy jest rozlegulowany i narazie boję się robić testu ponieważ może być jeszcze za wcześnie i pokaże mi 1 kreskę. A nie chce się rozczarować.

Chociaż jak ma przyjść @ to przyjdzie i mimo że np testu nie zdążę zrobić A @ się pojawi to też będzie mi przykro że znowu się nie udało.

Ja to tez bym najchętniej poczekała ale w czwartek mam wizytę a po duphastonie okres sie przesuwa no i wole wiedzieć już co i jak. Jak nic z tego to nie skorzystam z wizyty a jak coś to skorzystam bo do mojego lekarza ciężko się dostać z dnia na dzień. A mam taka prace ze nie ma mowy o pracy jeśli się udało.

reklama
Ja to tez bym najchętniej poczekała ale w czwartek mam wizytę a po duphastonie okres sie przesuwa no i wole wiedzieć już co i jak. Jak nic z tego to nie skorzystam z wizyty a jak coś to skorzystam bo do mojego lekarza ciężko się dostać z dnia na dzień. A mam taka prace ze nie ma mowy o pracy jeśli się udało.
Aha no to inna bajka. Nie warto narażać siebie i ewentualnie fasolkę na niebezpieczeństwo i stresy. To może zrób betę będziesz miała pewniejsze wynik. Bo faktycznie test ciążowy może nie pokazać jeszcze ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry