młoda1994
Fanka BB :)
Ja nie widzę innego wyjścia jak tylko znaleźć na siebie jakis sposób i żeby udało się zajść w ciążę. Bo ileż można się starać i przy okazji stresować rozczarowywac z każdym cyklem.Prawdę mówiąc im więcej wiem tym mniej wiem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie widzę innego wyjścia jak tylko znaleźć na siebie jakis sposób i żeby udało się zajść w ciążę. Bo ileż można się starać i przy okazji stresować rozczarowywac z każdym cyklem.Prawdę mówiąc im więcej wiem tym mniej wiem.
Jejku ile my się musimy napracować żeby mieć tego dzidziusia.Ja zażywam tylko euthyrox n150 bo muszę jeszcze trochę TSH obniżyć. Mam 2.1 A muszę obniżyć do 1.0-1.5 żeby zajść w ciążę.
Rozumiem. Bardzo Wam współczuję tego rozczarowania, które przeżywacie przez tak długi okres. Myślę, że jeszcze nie trafiliście na dobrego lekarza, ale jak tak to wszystko jeszcze przed Wami i na pewno będzie dobrze!Tak 3 lata. Ogólnie hormony mam ok. Prawdopodobnie IO i mam otyłość. Mój m będzie robił badanie nasienia szczegółowe tylko czeka na termin do urologa A potem ze skierowaniem do kliniki leczenia niepłodności. I tam mu zrobią badania. Kiedyś w Polsce miał robione ale ogólnie wyszły ok ale wolę sprawdzić raz jeszcze jego nasienie.
Nawet sobie nie wyobrażacie dziewczyny jak by się w tym cyklu udało jaka ja będę szczęśliwa z tego powodu.Jejku ile my się musimy napracować żeby mieć tego dzidziusia.
Ja póki co trafiam na takich lekarzy że widzą tylko taki problem jak moja waga. Nie robią żadnych badań nie chcą zrobić monitoringu laparoskopi ani hsg dlatego teraz się zdecydowałam iść do gin Polaka i może on inaczej na mnie spojrzy jak wysłucha mojej historii. Bynajmniej mam taką nadzieję.Rozumiem. Bardzo Wam współczuję tego rozczarowania, które przeżywacie przez tak długi okres. Myślę, że jeszcze nie trafiliście na dobrego lekarza, ale jak tak to wszystko jeszcze przed Wami i na pewno będzie dobrze!
Będzie dobrze. Doczekasz się swojego maleństwa. Może zmiana lekarza wniesienia nowego. Może skieruje Cię na jakieś badania. Bądź dobrej myśli. Ja każdego dnia dziękuje za to ze mam już cudownego synka. Pragnę kolejnego maleństwa ale dane było mi już zostać mama. Nie wyobrażam sobie jakby to było gdybym nie maja dziecka.Ja póki co trafiam na takich lekarzy że widzą tylko taki problem jak moja waga. Nie robią żadnych badań nie chcą zrobić monitoringu laparoskopi ani hsg dlatego teraz się zdecydowałam iść do gin Polaka i może on inaczej na mnie spojrzy jak wysłucha mojej historii. Bynajmniej mam taką nadzieję.
Chciałabym aby spotkał mnie cud ( gdzie ja w cuda nie wierze) i jak pojadę do gin 18.06 to żeby mi powiedział że jednak jestem w ciąży. Ale pewnie to jest tylko moje marzenie i okres przyjdzie najpóźniej 4 czerwca na 38dc tak jak w poprzednim cyklu.
Mimo wszystko nastawilam się że w tym cyklu się udało. A to wszystko przez te plamienia w 14dc bo nigdy nie miałam takich rzeczy.
Ja jak sobie myślę że mój synek miał kończyć w tym roku 4 lata to aż płakać się chce. O pozostałych dwuch aniołkach też często myślę.Będzie dobrze. Doczekasz się swojego maleństwa. Może zmiana lekarza wniesienia nowego. Może skieruje Cię na jakieś badania. Bądź dobrej myśli. Ja każdego dnia dziękuje za to ze mam już cudownego synka. Pragnę kolejnego maleństwa ale dane było mi już zostać mama. Nie wyobrażam sobie jakby to było gdybym nie maja dziecka.