• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Kochana a to 3 lata się tak badalas jeśli chodzi o cykle? Czy teraz dopiero zaczęłaś się naprawdę tematem przejmować i wzięłaś sprawy w swoje ręce?
Te plamienia w tym cyklu dużo nadziei mi zrobiły i mam nadzieję że to będzie szczęśliwy cykl. Dziękuję za miłe słowa.

Tobie również życzę dwuch kreseczek kochana.

reklama
Kochana a to 3 lata się tak badalas jeśli chodzi o cykle? Czy teraz dopiero zaczęłaś się naprawdę tematem przejmować i wzięłaś sprawy w swoje ręce?
Badalam się już. Ile ja już badań przeszłam to głowa mała tylko szkoda że żaden gin nie chce mi zrobić monitoringu owu laparoskopi i hsg. Mój m będzie się teraz nadal ale w Pl wyniki wyszły mu ogólne ok.

Kurcze wszystkie piszecie że jecie dufaston czy luteine 10 dni a ni zalecił od 17-26 więc mam 9 dziwne.. [emoji58] Dziś ostatnie tabletki i czekamy na @,a powiedzcie mi czy w też slyszalyscie że jak się je te leki to przez te kilka dni jak się czeka na @ a nie przychodzi to można stracić ciążę jakby się nie wiedziało że jest bo tak organizm na brak leku zareaguje?
Bierzesz 10 bo 17 również weźmiesz i ostatnia 26 ja też tak miałam bo napisał że od 16 do 25 I na początku myślałam że 9 dni i że coś mu się pomieszalo

Ja dziś lub jutro powinnam mieć @. Kilka dni temu zrobiłam ten czuły test, ale wyszedł negatywny. Nie mam żadnych objawów ciąży :sad:
Ja dziś 13 dzień po inseminacji zrobiłam czuły ten 10 i tez negatyw. Także pozbyłam się złudzeń. Miałam isc na krew ale w sumie się jeszcze zastanawiam czy mi się chce. Żadnych objawów nie mam nawet tych związanych z PMS. Heh pierwszy raz od nie pamietam kiedy nic mnie nie boli i nie dolega:) haha o ironio:) ale ja wiedziałam ze albo się uda albo wracam do dawnego życia:) i to sprawiło ze nawet mi nie jest przykro. Jutro powinna być @:)

Ja dziś lub jutro powinnam mieć @. Kilka dni temu zrobiłam ten czuły test, ale wyszedł negatywny. Nie mam żadnych objawów ciąży :sad:
Nie każda ma objawy ciąży A zwłaszcza jak dzisiaj czy jutro masz dostać @to na objawy jest za wcześnie.

Możesz być kobieta w grupie która nie będzie miała objawów cała ciążę. Nie ma co się sugerować objawami ciążowymi i skreślac cykl.

Ciąża może być A objawów nie.

Póki nie ma @ jest nadzieja.

Ja specjalnie z mężem wczoraj poszalam żeby @ przyszła jak ma przyjść ale nie ruszyło nic. Dzisiaj 30dc. Minimum czekam do niedzieli jeśli okresu nie będzie to będę testować chyba że wytrzymam do do 5-6 czerwca wtedy będę miała 39-40dc jeśli nadal nie będzie @ to będę testować.

Trzymam za Ciebie i za Was wszystkie mocno kciuki. Mam nadzieję że dla wszystkich maj i czerwiec będzie to owocnym cyklem.

Ja dziś 13 dzień po inseminacji zrobiłam czuły ten 10 i tez negatyw. Także pozbyłam się złudzeń. Miałam isc na krew ale w sumie się jeszcze zastanawiam czy mi się chce. Żadnych objawów nie mam nawet tych związanych z PMS. Heh pierwszy raz od nie pamietam kiedy nic mnie nie boli i nie dolega:) haha o ironio:) ale ja wiedziałam ze albo się uda albo wracam do dawnego życia:) i to sprawiło ze nawet mi nie jest przykro. Jutro powinna być @:)
Kochana mam nadzieję że mimo testu negatywnego okresu nie będzie i za kilka dni okaże się że jednak jesteś w ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry