Mamcia_86
Fanka BB :)
Bardzo bym chciała, żeby pod Twoim sercem, biło teraz drugie. Niech Cię Bóg błogosławi przez całą ciążęDziękuję kochana za odpowiedź ;* W takim razie pozostaje cierpliwie poczekać jeszcze niecały tydzień![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo bym chciała, żeby pod Twoim sercem, biło teraz drugie. Niech Cię Bóg błogosławi przez całą ciążęDziękuję kochana za odpowiedź ;* W takim razie pozostaje cierpliwie poczekać jeszcze niecały tydzień![]()
Witajcie dziewczyny.
Dzisiaj mam 36dc okresu nadal nie ma. Im bliżej środy tym się stresuje czy @ przyjdzie z takim opoznieniem czy faktycznie udało mi się zajść w ciążę.
Jeszcze 3 dni i zobaczymy co test pokaże chyba że wcześniej do mnie zawita @ tak jak w poprzednim cyklu na 38dc.
Nie ja nigdy nie mam objawów na @ i to jest ten minus. Jedynie co odczuwam to tylko pobolewanie jajników zwłaszcza lewego od poniedziałku.Masz objawy na @?
Dziękuję <3 Jak się nie uda teraz po raz kolejny, to zapisuję się do lekarza i będziemy działać z czymś na wywołanie owu. Musi się udaćBardzo bym chciała, żeby pod Twoim sercem, biło teraz drugie. Niech Cię Bóg błogosławi przez całą ciążę
Słyszałam że zmiana diety może wpływać na miesiączke. Może przyjmujesz za mało kcal ?Dziewczyny mam pytanie czy dieta odchudzająca stosowana od miesiąca może powodować na początku opóźnienie miesiączki czy to nie ma nic z tym wspólnego?
Właśnie nie wiem. Nic muszę czekać i zobaczyć czy @przyjdzie. Dzisiaj 37dc czekam do środy rana i robię test mam nadzieję że już coś pokaże A jak nie to kolejny w następny weekend ale już o czułości 10 bo w domu mam jeden ale o czułości 25Słyszałam że zmiana diety może wpływać na miesiączke. Może przyjmujesz za mało kcal ?