Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jak w Pl mieszkałam i robiłam testy to raz mi pokazał ciążę A w niej nie byłam A raz nie pokazał mi ciąży A w niej byłam. Więc chyba zrozumiale że nie wierzę testom prawda? [emoji6] ale i tak w ko ci będę musiała zatestowac żeby wiedzieć dlaczego się okres spóźnia choć test też mi nie odpowie na 100%No mi się tak nie zdarzyło , a uwierz że przez 2 lata starań naprawdę wiele tych testów zrobiłam , i za każdym razem jak byłam w ciąży , to w dzień miesiączki wychodziła 2 blada kreska ,czasem cień cienia ale była , ale nie wiem jak jest z testami z rossmana
A w Polsce też były to testy ze sklepu ? wiem że test może ciąży nie pokazać a się w niej jest ,ale żeby pokazała a się w niej nie jest to już dziwne , a może jakieś leki wtedy przyjmowałaś ,bo wiem że jest jakiś lek który właśnie może sprawić pozytywny test a ciąży nie maJa jak w Pl mieszkałam i robiłam testy to raz mi pokazał ciążę A w niej nie byłam A raz nie pokazał mi ciąży A w niej byłam. Więc chyba zrozumiale że nie wierzę testom prawda? [emoji6] ale i tak w ko ci będę musiała zatestowac żeby wiedzieć dlaczego się okres spóźnia choć test też mi nie odpowie na 100%
Współczuje kochanaWiesz... ja tez mam niedoczynnosc, wysoka prolaktyne. Nie ma tragedii z prolaktyna jako tak. Ale tarczyca kiepsko wspolpracuje niestety... w tym mcu pierwszy raz od x mcy mialam owu, sprawdzana paskami.
Ginekolog jakis czas temu mi powiedzial, ze nie bedzie mnie dalej prowadzic dopoki maz nie zrobi badania. Wyniki tragedia. Aktualnie na leczeniu. Wiec kazde z nas musi sie podleczyc...