KiedyPytam
Fanka BB :)
Co to jest ten Infolik. Sorki dziewczyny może głupie pytanie ale nigdy nie słyszałam. Wam to lekarz przepisywał czy to jakiś suplement który można sobie samej kupić. Nieszkodliwy a może pomocny...???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Inofolik to jest to samo co inofem. Reguluje miesiączke wpływa pozytywnie na owulacje na gospodarkę hormonalną. Jest to sumplement diety w ulotce jest spisane 1 saszetka dziennie ale dużo dziewczyn zazywa 2 saszetki. Inofem ma badania kliniczne i według tych badań klinicznych 81% kobiet doznało samoistnej owu 41% kobiet obniżyło LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że działa pozytywnie na IO.Co to jest ten Infolik. Sorki dziewczyny może głupie pytanie ale nigdy nie słyszałam. Wam to lekarz przepisywał czy to jakiś suplement który można sobie samej kupić. Nieszkodliwy a może pomocny...???
No to szkoda. Ja chcę zacząć zażywać 2 saszetki dziennie inofemu bo dużo dobrych opinii się naczytalam choć nie na każdą tak dobrze zadziała. Ale do póki nie spróbuję to nie będę wiedziała.oj nie pamiętam
Dzieki za odpowiedź.Inofolik to jest to samo co inofem. Reguluje miesiączke wpływa pozytywnie na owulacje na gospodarkę hormonalną. Jest to sumplement diety w ulotce jest spisane 1 saszetka dziennie ale dużo dziewczyn zazywa 2 saszetki. Inofem ma badania kliniczne i według tych badań klinicznych 81% kobiet doznało samoistnej owu 41% kobiet obniżyło LH do stosunku FSH i 19% kobiet potwierdziło że działa pozytywnie na IO.
Czy pomaga są opinie różne. Dużo kobiet zaszło w ciążę A nie którym dziewczynom wyregulowal tylko @
Co do zażywania to i lekarze przepisuja albo dziewczyny same od siebie kupują. Jest to sumplement diety który nie zagrozi życiu i zdrowiu ale może pomóc.
Ale czy Tobie pomoże na 100% tego nikt ci nie powie. Każda z nas ma inny organizm.
Ja będę zaczynała od lipca zażywanie inofemu.
Nie koniecznie ,zrób rano z 1 moczuNie wytrzymalam i zrobiłam właśnie test o czułości 10. Niestety jedna krecha. Mimo że to popołudniowy mocz to napewno czułość 10 ciążę by pokazał. Także 7 miesiąc porazkija przyjmuje Folian z Solgara.wg zaleceń lekarza.
Serio. Mnie bolalo tak jak na okres choc tez czulam sie jakos inaczej nie wiem nie potrafie tego opisac bo niby bylo tak samo a jednak inaczejSerio?to może jest nadzieja chociaż boli mnie tak typowo. Nie jakoś inaczej niż zwykle