reklama

Starania 2019!

Nie sądzę ,pamiętaj że plemniki w dobrych warunkach ,potrafią nawet 3 dni przetrwać , dziś się poprzytulajcie :) a tak z innej beczki jestem w szoku jak słyszę o plamieniu owulacyjnym , jak żyję 32 nigdy nie miałam ;)
Ja z racji tego że mam wiecznie jakieś plamienia, a to po okresie a to przed okresem a to w środku cyklu .... To mnie też pojęcie plamien owulacyjnych zadziwia..... Nie wiem czy miałam kiedykolwiek czy nie i to też mnie dziwi.... Oby to było to....

reklama
Hej dziewczyny. We wtorek beta 75, w czwartek 153. Więc przyrost jest. Jednak zaczęłam się martwić. Dziś bolą mnie mniej piersi. A bolały mocno. Boję się :( lekarz dopiero w środę :( biorę duphaston. Myślicie że będzie dobrze? Strach ciągle przysłanie mi radość, ciągle nie mogę w to uwierzyć

Jejku! Dziewczyny, nawet nie wiecie ile znaczą dla mnie Wasze słowa :) dodał mi zdecydowanie otuchy :) to odrzuca od siebie wszystkie czarne myśli i czekam na wizytę :) ciekawa jestem czy będzie już tętno :)

reklama
Jejku! Dziewczyny, nawet nie wiecie ile znaczą dla mnie Wasze słowa :) dodał mi zdecydowanie otuchy :) to odrzuca od siebie wszystkie czarne myśli i czekam na wizytę :) ciekawa jestem czy będzie już tętno :)
Wiesz to jest bardzo różnie , u mnie w tej ciąży było w 5tyg5 ,ale to wiesz jak to jest ,zależy kiedy doszło do zapłodnienia itd

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry