Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CześćMam 27 lat, staramy się od kilku cykli (6 lub 7 a może i 8) straciłam rachubę. Jestem po drożności wykonanej w marcu o ile dobrze pamiętam, w kwietniu miałam zastrzyk ale się nie udało. Na razie niby starania wstrzymane bo zakładaliśmy firmę, ale mam pewne podejrzenia że przypadkiem mogło teraz zaskoczyć [emoji23]a jeszcze jakieś 7 dni do @, więc zostaje czekanie![]()
Moja mama też tak miała, mówi że właściwie od razu zaczęła wymiotować...Jejku mnie badanie szyjki samo w sobie przeraża [emoji23] nie umiem tego robić i nie rozumiem instrukcji [emoji12] skupiam się na objawach [emoji4] niby dopiero 6 dni po owu, ale u mnie w rodzinie większość kobiet w tym mama miały objawy ciąży zaraz po owy Tak więc kto wie [emoji12]
Ani cienia cieniaWitam w niedzielę
29dc i @ nadal nie ma test negatyw już sama nie wiem co jest czekam może w końcu przylezie ehhh
Jak tam Smerfetko dzisiaj samopoczucie? Ja dopiero zaczynam dni płodne, przede mną jesz że wiele dni oczekiwaniaHej hej.
U mnie, hm...dalej troche obolala jestem.
@ spoznia sie jeden dzien..
Czekam...![]()
No właśnie mi się wydaje że jakiś cień jest ale może to moja wyobraźnia sama nie wiemAni cienia cienia?
Dopiero 29, może jeszcze cos wyjdzieWitam w niedzielę
29dc i @ nadal nie ma test negatyw już sama nie wiem co jest czekam może w końcu przylezie ehhh