samirka
Początkująca w BB
I ja sprawdzę wieczorem czy szyjka się skraca czy nie i czy otwarta ale widzę że on to sobie żyje własnym życiem heheh
Nie mam zielonego pojecia jak sie sprawdza te szyjke. Nigdy nie widzr ani nie czuje tam zadnej roznicy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I ja sprawdzę wieczorem czy szyjka się skraca czy nie i czy otwarta ale widzę że on to sobie żyje własnym życiem heheh
Mam dokładnie tak samo [emoji1787] dla mnie to już wyższa szkoła jazdyNie mam zielonego pojecia jak sie sprawdza te szyjke. Nigdy nie widzr ani nie czuje tam zadnej roznicy
Cofnij sobie strony wstawiłam linki do stron jak to się robiNie mam zielonego pojecia jak sie sprawdza te szyjke. Nigdy nie widzr ani nie czuje tam zadnej roznicy
Hehehe mój to już prawie ginekologiem zostałLaski, dobre jesteście z tą szyjka
Ja tez nie wiedzialabym o co chodzi, szybciej moj W. doszedlby do wprawy habahaha![]()
Nie gadaj nawet hahahhaHehehe mój to już prawie ginekologiem został
no ale jak dibrze rizumiem to sie itwiera jak okres ma byc, a jak nie to pozostaje zamknieta? mam 8 dni do okresu czy juz teraz jak jest twarda oznacza ze moglo sie udac?I ja sprawdzę wieczorem czy szyjka się skraca czy nie i czy otwarta ale widzę że on to sobie żyje własnym życiem heheh
ale smerfetka dzis robilas?Nie gadaj nawet hahahha
Ja też dalej czekam na @, test negatywny
8 dni to sporo poczekaj jeszcze i obserwujno ale jak dibrze rizumiem to sie itwiera jak okres ma byc, a jak nie to pozostaje zamknieta? mam 8 dni do okresu czy juz teraz jak jest twarda oznacza ze moglo sie udac?
Tak,dzisiaj rano.ale smerfetka dzis robilas?