madziolina_p
Fanka BB :)
a od owulacji powinno minac 14 dni wiec zrob w 14, kiedy to wypada?A pamiętasz w ktorym dc mialas owulacje?
Od mojej jeszcze dwa tygodnie nie minely..albo ciaza albo po prostu jakies glupie opoznienie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a od owulacji powinno minac 14 dni wiec zrob w 14, kiedy to wypada?A pamiętasz w ktorym dc mialas owulacje?
Od mojej jeszcze dwa tygodnie nie minely..albo ciaza albo po prostu jakies glupie opoznienie
Ja jestem po pregnyl a po południu kreska ledwie widoczna, najlepiej robić rano nawet w takim przypadku.Moglam poczekac do rana...
A pamiętasz w ktorym dc mialas owulacje?
Sroda.- czwarteka od owulacji powinno minac 14 dni wiec zrob w 14, kiedy to wypada?
Pamietaj ze w ciazy nie mozna jesc surowej rybyJejku dziewczyny ale odwalilam [emoji23][emoji23][emoji23] pojechałam z moim do sieci telefonicznej żeby przedłużyć umowę iiii.... Się popłakalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo mi chłop nie chciał pomóc decyzji podjąć [emoji23] ale siara... W końcu wróciłam do domu bez telefonu ale z sushi [emoji3][emoji3][emoji3] jejku ale miałam chcice [emoji4][emoji4][emoji4]
to dopiero w srode najwczesniej zrobSroda.- czwartek
Hejo , u mnie było tak samo w dni @ negatyw , a za dwa dni dwie kreski <3 trzymam kciuki !!!Hejka! Pozwólcie, że dołączę do Was. Zaczęliśmy starania o dziecko w tym cyklu. Dzisiaj powinnam dostać @, ale jej nie ma. Test rano niestety negatywny, ale spróbuję jeszcze jutro.