Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dziś witam Was w 1dc i z ogromną nadzieją na to, że w tym cyklu wreszcie się uda [emoji123][emoji4]
A z jakiej firmy masz testy ?Cześć dziewczyny [emoji6]
Postanowiłam w tym cyklu odpocząć od forum i nakręcania się, bo pobobno im mniej się myśli tym szybciej wychodzi. Mam nadzieję, że zrozumiecie.
Chciałam do Was wrócić za kilka dni jak już będzie po owulacji i całym zamieszaniu, ale testy nie dają mi spokoju i potrzebuję Waszej pomocy. Czy zdarzyło się którejś z Was, żeby testy wychodziły kilka dni z rzędu prawie pozytywne? Ja na żadnym nie widzę drugiej kreski takiej samej lub ciemniejszej [emoji849]
Dziś 16 dc, wg apki owulacja w sobotę.
Gratuluję tym którym się udało, a za całą resztę trzymam mocno kciuki żeby ten cykl okazał się tym szczęśliwym [emoji6]Zobacz załącznik 1002657
Ja miałam kryzys teraz przed @, ale w nowy cykl wchodzę z pozytywnym myśleniem (zobaczymy jak długo). Oczywiście @ przychodzi dodatkowo na złość, jak dziś nad morze wyjeżdżamy na weekend :|A u mnie @ skończy się dziś lub jutro a mąż od dwóch dni dopytuje kiedy koniecz takim zapałem to może faktycznie się uda
wracam do robienia testów i mierzę temperature dla sportu
Choć w głębi serca ogarnia mnie czarna rozpacz że się nie uda.. że będziemy musieli długo czekać na dzieciątko
Mam testy domowe laboratorium, myślałam, że są ok, dwa cykle temu dobrze pokazywały, chyba [emoji16] najgorzej, że śluzu płodnego nawet nie mam, jakoś mega dziwnie w tym cyklu to wszystko wygląda [emoji53]A z jakiej firmy masz testy ?
Bo miałam podobne testy jeśli chodzi o wygląd no i miałam podobnie. Robiłam cały cykl i wychodziły kilka razy pod rząd pozytywne:/
To domowe laboratorium? Jeśli tak ja używając ich zaobserwowalam, że są najczulsze i druga widoczna kreska szybko się pojawia choć u mnie to jeszcze nie owu. Za to w owu jest już bardzo bardzo ciemna. Chyba ten test tak ma...Cześć dziewczyny [emoji6]
Postanowiłam w tym cyklu odpocząć od forum i nakręcania się, bo pobobno im mniej się myśli tym szybciej wychodzi. Mam nadzieję, że zrozumiecie.
Chciałam do Was wrócić za kilka dni jak już będzie po owulacji i całym zamieszaniu, ale testy nie dają mi spokoju i potrzebuję Waszej pomocy. Czy zdarzyło się którejś z Was, żeby testy wychodziły kilka dni z rzędu prawie pozytywne? Ja na żadnym nie widzę drugiej kreski takiej samej lub ciemniejszej [emoji849]
Dziś 16 dc, wg apki owulacja w sobotę.
Gratuluję tym którym się udało, a za całą resztę trzymam mocno kciuki żeby ten cykl okazał się tym szczęśliwym [emoji6]Zobacz załącznik 1002657
Tak, domowe laboratorium. Czyli czekać spokojnie, owu jeszcze będzie?To domowe laboratorium? Jeśli tak ja używając ich zaobserwowalam, że są najczulsze i druga widoczna kreska szybko się pojawia choć u mnie to jeszcze nie owu. Za to w owu jest już bardzo bardzo ciemna. Chyba ten test tak ma...