Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przykro mi...ale nowy cykl, nowe nadziejeDziewczyny dostałam @. Także niestety nie Udało się tym razem![]()
Przykro mi... Walka na nowo w kolejnym cyklu.Dziewczyny dostałam @. Także niestety nie Udało się tym razem![]()
Ja wracam po stracie w sierpniu zeszłego roku, cały ten czas leczylam toxo, co się teraz okazało że spokojnie mogłam zacząć starania wcześniej...Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszłoodswiezymy trochę ten wątek.
Dziewczyny dostałam @. Także niestety nie Udało się tym razem![]()
Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszłoodswiezymy trochę ten wątek.
Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszłoodswiezymy trochę ten wątek.
Przykro miJa czekam na zielone światło po poronieniu.
My staramy sie z mezem w sumie ponad 3 lata. Mielismy przerwy kilka mcy ze wzgledu na wariacje z moja niedoczynnoscia i problemy z wysoka prolaktyna. Teraz 14 cykl z rzedu. W czasie tych prob maz na leczeniu farmakologicznym, bo wyszly mu kiepskie wyniki badan nasienia. Ja po badaniach hormonalnych, walka ze spadkiem TSH i prolaktyny, bo sprawialy, ze moje cykle byly bezowulacyjne. W czerwcu TSH 2.6, prolaktyna spadek. Ostatnie 4 cykle pod rzad byla piekna owu, ale ciazy dalej nie ma...Dziewczyny napiszcie która się stara której się udało, która testuje, która już testowała ale niestety nie wyszłoodswiezymy trochę ten wątek.