• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny jeszcze taka informacja. Czy któraś z. Was badała sobie poziom wit. D?? Za niski poziom też moze być przyczyną trudności w zajściu w ciążę. Czytałam artykuł na temat tego

reklama
No właśnie, czego to ma mnie nauczyć... Życie juz tyle razy mnie skopalo, ale tamto, to było nic w porównaniu do straty i słów, brak akcji serca i tego wszystkiego, co było później... Wszystko jest po coś, ale to, po co... Trzymaj się.
Dzięki Kochana. Widzisz, tylko tak naprawdę osoby, które to przeżyły są w stanie tak naprawdę zrozumiem strate. Ale dzięki wam wiem, że nie jestem sama, ze nie tylko ja muszę przez to przechodzić, że trzeba się podnieść i walczyć dalej..

Dzięki Kochana. Widzisz, tylko tak naprawdę osoby, które to przeżyły są w stanie tak naprawdę zrozumiem strate. Ale dzięki wam wiem, że nie jestem sama, ze nie tylko ja muszę przez to przechodzić, że trzeba się podnieść i walczyć dalej..
U mnie pomogło zajęcie się czymś, powrót do tego, co lubie i rutyna no i córka. Każda z nas potrzebuje to oswoic na swoj sposób.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry