Oojj oby tak bylo bo inaczej zwariujeeee totalnie. Dziekuje za slowa otuchyZaczniesz brać jakąś małą dawke i będzie ok! Tsh dość szybko się obniżaZaczniesz brać leki za miesiąc powtórzysz badanie i będzie dużo lepiej, zobaczysz!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oojj oby tak bylo bo inaczej zwariujeeee totalnie. Dziekuje za slowa otuchyZaczniesz brać jakąś małą dawke i będzie ok! Tsh dość szybko się obniżaZaczniesz brać leki za miesiąc powtórzysz badanie i będzie dużo lepiej, zobaczysz!
![]()
Ostatnie owulacje jakie miewałam to były ok. 15 dc. Więc zaczynam od 10go obserwować pęcherzyki. No coz. Najwyżej będę chodzić do oporubylebym nie popadła w rozpacz od razu
Odebralam wyniki.. Moje tsh od ostatniego badania wzroslo
Z 2.27 na 2.48jestem bez sil i humoru po odebraniu. Mialam nadzieje ze moze jakims cudem obnizy sie a tu w druga strone. :/
a wiesz,kiedys, pare lat temu czytalam rozne artykuly..i w kilku przeczytalam to samo zdanie.. dlatego mi sie te 35 procent przypomnialo hehheCzemu tylko 35% sunshine83?
Niby długo i nie długo...ale ja już nie jestem pierwszej młodości. Mam 33 lata... A podobno po 30stce powinno się jak najszybciej udać do lekarza jeśli nic nie wychodzi w przeciągu pół roku.
Wyjazd na dłużej niestety jest niemożliwy ze względu na nasze prace i inne obowiązki. Moja praca zresztą jest bardzo stresująca i nie potrafię się wyluzowac i przestać o niej myśleć nawet w wakacje. Masakra jakaś z tym wszystkim. Płakać mi się chce i marzę tylko żeby rzucic to wszystko i wyjechać gdzieś daleko żeby oczyścić głowę.
Noo ja zrobilam pierwsze badanie po 3 mies bezowocnych staran, teraz wykonalam ponowne i dalej nic. Zobaczymy co moj endo na to powie, jak zaluje ze wtedy co poszlam to nie zaczelam brac tabletek. Jedynie moge byc zla na siebie :|
Mi jak się tak opóźniał to dostałam luteinę na wywołanieJak ja zazdroszcze wam kobietki jak macie @ jak w zegarku.. U mnie jakos wszystko inaczej odkad zaczete starania.. Albo przyjdzie za wczesnie albo jak teraz spoznia sie 3 tyg.. Testy negatywne, piersi bola, wczoraj jakies klucie jajnika i cisza dalej. Masakraaa![]()
Tak, 273 mlu/lA robiłaś prolaktyne ?
Tak, 273 mlu/l
A jakie masz normy ?