Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój m też nie ma problemów dopóki nie widzi że w niektóre dni robię to tylko po to aby zajść w ciążę. Dlatego zmieniłam myślenie i na razie wszystko jest ok![]()
Podobno w dawce 1500-3000 mg dziennie można przyjąć olej w wiesiołka. Tak przynajmniej wyczytałam w sieci. Wielu kobietom niby pomogło w przeciągu 2-3 miesięcy od rozpoczęcia kuracji. Ciekawe...
A szpikujecie swoich mężczyzn jakimiś suplementami? Podobno parenton jest ok. Zastanawiam się nad zakupem.
Ja i mąż bierzemy Fertil on oczywiście dla mężczyzn ja dla kobiet i stosujemy od miesiąca też ten Fertil żel:-) To cała nasza suplementacja:-)A szpikujecie swoich mężczyzn jakimiś suplementami? Podobno parenton jest ok. Zastanawiam się nad zakupem.
Mój gin kazał i mi i mojemu m zażywać Capivit A + E. W sumie dla m to tylko tyleA szpikujecie swoich mężczyzn jakimiś suplementami? Podobno parenton jest ok. Zastanawiam się nad zakupem.
Może to dobry znak trzymam kciukiJa się tym nie interesowałam wcześniej, nawet miałam o to zapytać na jednym z monitoringu żeby zacząć od następnego cyklu, ale gin mi powiedziała, że na USG widać, że w szyjce jest śluz płodny w sporych ilościach. Widocznie taka moja uroda, że nie wychodzi na zewnątrz.
Tak, mój mąż ma stresującą pracę i mało ruchu plus pije dużo kawy. Od sierpnia tamtego roku bierze FertilMan.
Dziewczyny dosłownie płonę, mam 37,4. Mój biedny organizm jest przyzwyczajony do niecałych 36Mam dzisiaj uderzenia gorąca, wiem, że jest upał, ale dosłownie jak przy menopauzie.
U nas w Ie to już jesień praktycznie, a ja wczoraj, dziś 37.1 ... A przeziębiona nie jestemJa się tym nie interesowałam wcześniej, nawet miałam o to zapytać na jednym z monitoringu żeby zacząć od następnego cyklu, ale gin mi powiedziała, że na USG widać, że w szyjce jest śluz płodny w sporych ilościach. Widocznie taka moja uroda, że nie wychodzi na zewnątrz.
Tak, mój mąż ma stresującą pracę i mało ruchu plus pije dużo kawy. Od sierpnia tamtego roku bierze FertilMan.
Dziewczyny dosłownie płonę, mam 37,4. Mój biedny organizm jest przyzwyczajony do niecałych 36Mam dzisiaj uderzenia gorąca, wiem, że jest upał, ale dosłownie jak przy menopauzie.
Ja tam się nie znam, ale to może dobry znakJa się tym nie interesowałam wcześniej, nawet miałam o to zapytać na jednym z monitoringu żeby zacząć od następnego cyklu, ale gin mi powiedziała, że na USG widać, że w szyjce jest śluz płodny w sporych ilościach. Widocznie taka moja uroda, że nie wychodzi na zewnątrz.