• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Hej kobitki
U mnie już po wszystkim
10 trzeba będzie wrócić do pracy ehh nie wiem jak to będzie
Zastanawiam się jak mam traktować to co się stało i jak liczyć i czy będzie owu czy dopiero po następnej @
Kasiu wiem co przeżywasz. Ja mam dzisiaj 24 dc po poronieniu i sluzu plodnego raczej nie było widać :( lekarz mówił że hormon ciążowy może przesunąć owulacje. Podejrzewam że dopiero w kolejnym cyklu się unormuje, mam taką nadzieję:(

Ja robię różne i Niemam specjalnie wybranych . Nawet szczerze nie zwracam uwagi czy jest od 10 czy 25. Jeszcze nigdy nie miałam tak ze był pozytyw a ciąży nie było i na odwrót . Ja robię testy owulacyjne zeby nie przegapić . W środę mam dopiero monitoring
Ja zwracałam uwagę na czułość i stwierdziłam, że kolejnym razem chyba nie będę. Dwa różne testy, robione z tego samego moczu, górny to czułość 25,a dolny 10... Zgłupiałam wtedy, choć najważniejsze dla mnie było że w końcu była ta druga kreska :)
IMG_20190901_185955.jpg

Kasiu wiem co przeżywasz. Ja mam dzisiaj 24 dc po poronieniu i sluzu plodnego raczej nie było widać :( lekarz mówił że hormon ciążowy może przesunąć owulacje. Podejrzewam że dopiero w kolejnym cyklu się unormuje, mam taką nadzieję:(
Ja mam wizytę na 6 zobaczymy co mi powie to jeśli mam to traktować jako @ to u mnie 9dc i powiem Ci że mokro okrutnie ale nie wiem co to

Ja zwracałam uwagę na czułość i stwierdziłam, że kolejnym razem chyba nie będę. Dwa różne testy, robione z tego samego moczu, górny to czułość 25,a dolny 10... Zgłupiałam wtedy, choć najważniejsze dla mnie było że w końcu była ta druga kreska :) Zobacz załącznik 1017130

To aż dziwne ze dolny 10 i nie pokazuje wyraźnych kresek bo beta jest niska to 10 szybciej pokaże niż 25

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry