Też byłam mocno zaskoczona, aż kilka razy sprawdzałam oznaczenie na testach. Testy z 30dc, a beta w 33dc ok 500.To aż dziwne ze dolny 10 i nie pokazuje wyraźnych kresek bo beta jest niska to 10 szybciej pokaże niż 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też byłam mocno zaskoczona, aż kilka razy sprawdzałam oznaczenie na testach. Testy z 30dc, a beta w 33dc ok 500.To aż dziwne ze dolny 10 i nie pokazuje wyraźnych kresek bo beta jest niska to 10 szybciej pokaże niż 25
Kasiu a jak długo miałaś krwawienie bo ja 8 dni, tylko po 5 dniu już tylko plamieniaJa mam wizytę na 6 zobaczymy co mi powie to jeśli mam to traktować jako @ to u mnie 9dc i powiem Ci że mokro okrutnie ale nie wiem co to
Powiem Ci że 1 dzień i przez 4 płakałam bardzo mało nie wiem czy to tak powinno wyglądać ogólnie @ mam skąpe i trwają 3dni na 4 plamienie i koniecKasiu a jak długo miałaś krwawienie bo ja 8 dni, tylko po 5 dniu już tylko plamienia
Powiem Ci że 1 dzień i przez 4 płakałam bardzo mało nie wiem czy to tak powinno wyglądać ogólnie @ mam skąpe i trwają 3dni na 4 plamienie i koniec
Mam niemal pewność...Dziękuję KochanaNie ukrywam, że moje nadzieje rosną, bo @ w ogóle nie widać. Mam dziś bóle podbrzusza, ale zupełnie inne niż okresowe. Piersi zaczynają delikatnie pobolewać (mnie piersi przed @ nie bolą). Najbardziej się boję, że to ten dupek mi nie miesza, ale do tej pory nie blokował mi @. Plus, jak słusznie napisała @KiedyPytam dupek nie podwyższa temperatury ani nie unosi szyjki, a ja mam jedno i drugie. Tyle mam sprzecznych emocji w sobie, że masakra. Boję się cieszyć, naprawdę.
A nie chcesz jednak pokontrolowac owulacji testami...? Może poprobuj różnych firm.A ja z kolei miałam już nie robić testów owu bo się nie sprawdzaly w moim przypadku . I skoro mam mieć owu wtorek środa to zaczęłam dzisiaj popołudniu bo mam tylko 5i co.... Wy 3 przed owu macie już prawej dwie kreski a u mnie ta druga jest bladziutenka..... Zaczynam podejrzewać że może ja faktycznie tego LH mam bardzo mało.
Kasiula, tule mocno :* dużo siły życzę :*Hej kobitki
U mnie już po wszystkim
10 trzeba będzie wrócić do pracy ehh nie wiem jak to będzie
Zastanawiam się jak mam traktować to co się stało i jak liczyć i czy będzie owu czy dopiero po następnej @
42 dc i dopiero byłaby owulacja?? Może skocz do ginekologa żeby ocenił co i jak....Dziewczyny wracam do Was mimo że nadal cykl trwa. Chciałam odpocząć od starań bo gin powiedział że cykl jest bezowulacyjny. Dziś 42dc. Temp różna i dziś spadła do 36,48. Z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i badam szyjkę żeby całkiem cyklu nie marnować. Poznaje własne ciało.
I tak: szyjka twardą, zamknięta i wysoko. Śluz gęsty, lepki, całkowicie nieprzejrzysty. Objawy na @ mam już 8 dzień. W cyklu bezowulacyjnym wyczytałam że to normalne. Ale test owulacyjny z dzisiaj wygląda jakby zaraz miała być owulacja..a do lekarza mam się zgłosić w 22dniu kolejnego cyklu..
Możliwe żeby była owulacja z gęstym śluzem tak późno?
Wiem wiem... Miałam tak samo przez dobre kilka miesięcy zanim się udało. I obiecywanie sobie, że następnym razem test dopiero przy spóźniającej się @, a ostatecznie testowanie jeszcze przed jej terminem. Straszne to jest, ale z drugiej strony chciałabym już do tego wrócić![]()
Ja miałam negatywne jak miałam owulacjęnnat. Do gina termin dopiero na 22.09 się udało. Jak @ do tego czasu nieprzyjdzie do szlag mnie trafi.. ostatni potwierdzony cykl bezowulacyjny trwał 72dni.
Czy ktoś miał cykl.bezowulacyjny i żadnych oznak owulacji fizycznych a test wychodził prawie pozytywny?
Chyba bez sensu to wogóle robić..Ja miałam negatywne jak miałam owulacjęwięc tu ci nie powiem... Może dziewczyny...