• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Tym bardziej nie rozumiem decyzji mojego lekarza... Dlatego chyba pora się z nim pożegnać :crazy: a chodziłam do niego z polecenia. Koleżanka miała poronienia wiele razy i on ją prowadził. Do tej pory nie ma dzieci a jest dużo starsza ode mnie ...Jeśli prowadził ją tak samo, jak mnie zaczął, to ja dziękuję.

KiedyPytam, ja chciałabym mieć bliźniaki albo trojaczki :D
Ja po tym wszystkim też już bym chciała bliźniaki. Raz a dobrze.... Ale trojaczki już nie bardzo :)

reklama
Dziewczyny,czy to mozliwe, ze rano robilam test owulacyjny i wyszła kreska jasna (wrecz prawie niewidoczna) a teraz zrobilam i jest taka jak kontrolna? Czytalam, ze najlepiej jest robic rano taki test bo wynik najbardziej wiarygodny. Co o tym sądzicie?

Dziewczyny jestem po wizycie. Nadal jest pęcherzyk urosl od środy 2 mm. Czyli ma teraz 22. Czyli działamy dalej. Mam trochę szyjkę podrażnioną więc być może stąd plamienie i od torbieli bo wytwarza estrogeny. Nic poza tym. W poniedziałek mam przyjść sprawdzić czy pękło czy urosło więcej. Czy jeszcze co innego.

Dziewczyny,czy to mozliwe, ze rano robilam test owulacyjny i wyszła kreska jasna (wrecz prawie niewidoczna) a teraz zrobilam i jest taka jak kontrolna? Czytalam, ze najlepiej jest robic rano taki test bo wynik najbardziej wiarygodny. Co o tym sądzicie?
Testów owulacyjnych właśnie NIE robimy rano, tylko w godzinach popołudniowych. Najlepiej też nie pic zanudzi 1h przed testem bo to może rozcieńczyć mocz i zakłamać wynik.
Dziewczyny jestem po wizycie. Nadal jest pęcherzyk urosl od środy 2 mm. Czyli ma teraz 22. Czyli działamy dalej. Mam trochę szyjkę podrażnioną więc być może stąd plamienie i od torbieli bo wytwarza estrogeny. Nic poza tym. W poniedziałek mam przyjść sprawdzić czy pękło czy urosło więcej. Czy jeszcze co innego.
22mm to już lada chwila pęka, działajcie i to na cito :)

U mnie 8dpo, od min. 3 dni bolą mnie piersi i mam mini pobolewania w podbrzuszu ale myślę, że po prostu się trochę rozregulowałam po poronieniu. Jeszcze 4 dni do okresu. Mimo wszystko mam cichutką nadzieję, że jednak nie przyjdzie...

Ja w instrukcji do testów owu miałam napisane żeby nie robić rano, i zazwyczaj robiłam albo w południe albo wieczorem.
IMG_20190906_162144.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry