maeria
Fanka BB :)
;( strasznie mi przykro.Dziewczyny beta z dzisiaj 169,80. Więc już po ptakach. Teraz żałuję że wogóle zaczęłam brać ten duphaston.. mam nadzieję że to się jakoś samo oczyści..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;( strasznie mi przykro.Dziewczyny beta z dzisiaj 169,80. Więc już po ptakach. Teraz żałuję że wogóle zaczęłam brać ten duphaston.. mam nadzieję że to się jakoś samo oczyści..
@nnat ja w weekend kupuje jakieś wygodne leginsy, póki co normalne, żeby mnie tak nie uciskały... Najgorzej, że ja muszę się ubierać formalnie i za chwilę - o ile to to - nie będę w stanie dopiąć żadnych moich spodni...
Kupiłam ten test i dopadł mnie strach, że nie jestem w ciąży. Taki naprawdę dość mocny. Siedzę i się martwię w związku z tym. Nie ma to racjonalnych podstaw, ale trochę mnie paraliżuje![]()
Dziewczyny beta z dzisiaj 169,80. Więc już po ptakach. Teraz żałuję że wogóle zaczęłam brać ten duphaston.. mam nadzieję że to się jakoś samo oczyści..
Dziewczyny czy któraś brała ten duphaston na początku i potem się samo oczyściło? Naprawdę bardzo ale to bardzo się boje się że niepotrzebnie brałam tabletki i teraz będzie trzeba to jakoś mechanicznie w szpitalu usuwać..
Przykro mi Kochana trzymaj się jesteśmy z Tobą, wiele z nas to przechodziloDziewczyny beta z dzisiaj 169,80. Więc już po ptakach. Teraz żałuję że wogóle zaczęłam brać ten duphaston.. mam nadzieję że to się jakoś samo oczyści..
Kochana, a który to tydzień?Staram się o tym nie myśleć. Chociaż nie do końca się da. Boje się tylko że się nieoczysci.
Ciągle jestem w szoku..