aniajg2
Fanka BB :)
Hej gratuluję[emoji16]jak długo się starałaś i czy brałaś jakieś wspomagacze.Witam kochane
Dziś 36dc lub 5tc [emoji848] zrobiłam test i taki wyszedł będzie coś z tego ehhZobacz załącznik 1054806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej gratuluję[emoji16]jak długo się starałaś i czy brałaś jakieś wspomagacze.Witam kochane
Dziś 36dc lub 5tc [emoji848] zrobiłam test i taki wyszedł będzie coś z tego ehhZobacz załącznik 1054806
@kasiula34 bardzo się cieszę!
Chorujacym życzę zdrowia:-)
@KiedyPytam A czy Twój mąż/partner był już poddawany jakiejś diagnostyce?
U mnie dzisiaj 13 dc owulacja w trakcie:-)
Jeśli @pozwoli zatestuje w Boże Narodzenie :-)
Byl badany. Nasienie ma idealne. Ja już nie wiem co to może być. Co owulacja to pękają po pregnylu pięknie dwa pęcherzyki. Endo 11. Wszystko książkowo. Teraz biorę dupka nawet na ten progesteron. I dalej nic. Ja już nie wiem co jest nie tak![]()
![]()
![]()
Odechciewa mi się normalnych starań już.
Niech nam zrobią ta inseminację może....
Może to przez to że to wszystko wypływa ze mnie. Nawet jak leżę do góry nogami to potem i tak wylatuje.
Przykro miWitam sie dziewczyny. Po prawie 7 dniach spoznienia dzis przyszla @...
Nie wiem co mam powiedziec. Nie nastawialam sie jakos bardzo, ale rozczarowanie dobija jak zawsze.
No wiec cos czuje, ze przyszly tydzien bedzie goracy 
Naprawdę miałam wielkie nadzieje. I mam nadal.... Te plamienia ustały i śluzu jest dużo ale czysciutki. Ogólnie to jestem cały tydzień w domu. Naprawdę psychicznie jestem totalnie wypoczęta. Więc mam wielkie nadzieje że się uda..... Zobaczymy.... Najwyżej będzie ogromne rozczarowanie, parę dni płaczu i działamy dalej.Dzien doberek
Witam sie w 2 dcNo coz, tym razem sie nue udalo. No ale nie robilam sobie wielkich nadzieji..Maz stwierdzil "od przyszlego tygodnia to jeszcze bardziej sie postaram"
No wiec cos czuje, ze przyszly tydzien bedzie goracy
Kiedy pytam - a moze to jeszcze nie okres?.. plamenia w cyklu sie czasem zdarzaja..glowa do gory, nie poddawaj sie.. i u ciebie niedlugo zaswieci slonce :*
BiednaJa leżę już 4 dzień w łóżku chora więc wiesz jak się czuje![]()
Trzymam kciuki, aby to była implantacja!!!Naprawdę miałam wielkie nadzieje. I mam nadal.... Te plamienia ustały i śluzu jest dużo ale czysciutki. Ogólnie to jestem cały tydzień w domu. Naprawdę psychicznie jestem totalnie wypoczęta. Więc mam wielkie nadzieje że się uda..... Zobaczymy.... Najwyżej będzie ogromne rozczarowanie, parę dni płaczu i działamy dalej.