• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Załączniki

• 15792719047278710844662001907086.jpg
    15792719047278710844662001907086.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 125
reklama
Hej dziewczyny. Trochę się otrząsnęłam. Podczytuje was czasem. Zosia gratuluję. Za resztę trzymam kciuki.
Ja najpierw się bardzo załamałam kolejnym niepowodzeniem a od tygodnia żyje powrotem choroby mojego taty :( nie wiem jak teraz że staraniami. Biorę te wszystkie specyfiki ale jakoś odeszła mi chęć i nadzieja. Jedynie najprawdopodobniej w poniedziałek odwiedzę profesora żeby coś powiedział o tej fazie lutealnej. A jak nie, to już jakiś czas temu umówiłam wizytę do lekarza od niepłodności. Musi mi ktoś coś zaradzić na to, bo nawet pomijając ciążę, znowu robi się to upierdliwe, i ciągle chodzę w podpaskach. A jak mi nie powiedzą nic to w lutym może jak będę miała siłę to klinika. Narazie najważniejszy tato. Buziaczki :*

Właśnie przydarzyła mi się dziwna sytuacja, siedzę z mężem przed telewizorem i poczułam że mam jakąś mokra trochę lepka plamę na wysokości sutka na koszulce, prolaktyne ostatnio robiłam i była w normie, nigdzie się też nie zachlapałam. 🤷‍♀️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry