Mythopoeia
Fanka BB :)
O matko, faktycznie dużo! Ja przed ciążą miałam 24-27 i teraz też tak mamJa testowalam chyba 6 razy w poprzednim cyklu, a okres pojawił się po 40 dniach od poprzedniegośrednio mam cykl 42 dni, to chyba dużo za dużo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko, faktycznie dużo! Ja przed ciążą miałam 24-27 i teraz też tak mamJa testowalam chyba 6 razy w poprzednim cyklu, a okres pojawił się po 40 dniach od poprzedniegośrednio mam cykl 42 dni, to chyba dużo za dużo?
Jeżeli się nie zabezpieczacie to chyba nawet dosyć prawdopodobne, w sumie to kp nie jest metoda antykoncepcji i niby szansa mniejsza ale pewnie dużo wyższa niż w przypadku zabezpieczania sieHej dziewczyny.. ja co prawda bez „starań” ale tez kp i dziś na teście wyszedł cień kreski.
Jestem zaskoczona, cały dzień myśle i mam milion emocji w sobie.
Nawet napisałam na grupie styczniowek ale chyba to był błąd i zby wczesnie wyrwałam się do przodu
Jutro rano zrobię test a jak coś wyjdzie pojadę po południu na betę.
W domu synek z końca maja. Jeszcze to kp. Moja głowa nie może ogarnąć ze mogłabym być w ciąży![]()
Tak wiem ze kp nie jest metoda antykoncepcji. W sumie z mężem tak sie zabezpieczaliśmy i nie. Chcieliśmy mieć drugie dziecko ale nie sadzilam ze tak szybko mogłoby sie nam trafićJeżeli się nie zabezpieczacie to chyba nawet dosyć prawdopodobne, w sumie to kp nie jest metoda antykoncepcji i niby szansa mniejsza ale pewnie dużo wyższa niż w przypadku zabezpieczania sieale jeżeli się zabezpieczacie to ja bym powtórzyła test najlepiej innej firmy albo beta, bo z tego co się już zdążyłam zorientować, to czasem niby jakieś kreski fabryczne wychodzą
![]()
HejTak wiem ze kp nie jest metoda antykoncepcji. W sumie z mężem tak sie zabezpieczaliśmy i nie. Chcieliśmy mieć drugie dziecko ale nie sadzilam ze tak szybko mogłoby sie nam trafić
Dzisiejszy test sprzed 5 min, chyba jest coś na rzeczy. A może tylko ja widzę ten cień?
Hej, według mnie jesteś w ciąży. Leć na betę i sprawdzaj przyrostTak wiem ze kp nie jest metoda antykoncepcji. W sumie z mężem tak sie zabezpieczaliśmy i nie. Chcieliśmy mieć drugie dziecko ale nie sadzilam ze tak szybko mogłoby sie nam trafić
Dzisiejszy test sprzed 5 min, chyba jest coś na rzeczy. A może tylko ja widzę ten cień?
Twój Synek jest z mają 2021?Hej dziewczyny.. ja co prawda bez „starań” ale tez kp i dziś na teście wyszedł cień kreski.
Jestem zaskoczona, cały dzień myśle i mam milion emocji w sobie.
Nawet napisałam na grupie styczniowek ale chyba to był błąd i zby wczesnie wyrwałam się do przodu
Jutro rano zrobię test a jak coś wyjdzie pojadę po południu na betę.
W domu synek z końca maja. Jeszcze to kp. Moja głowa nie może ogarnąć ze mogłabym być w ciąży![]()
Aj ja jestem mega zła. Moje cykle bywały 30-33 dni, po ciąży po córce szybko się uregulowaly i cyk ciąża. A teraz mam drugi cykl dopiero a już prawie rok po porodzie i jak znowu będzie trwał dwa miesiące się załamieEj dziewczyny a jak to u was jest z owulacja i cyklami? Czy tym którym sprawy wróciły mniej więcej do normy owulacja wychodzi tak jak przed ciążą? Wcześniej w sumie z ciekawości przez kilka miesięcy prowadziłam kalendarzyk i miałam wyznaczone owulacje, długości cyklu itp. I tak się zastanawiam czy po ciąży to się raczej wszystko przestawia czy raczej wraca do tego co było? Długość cyklu mam na przykład taką samą jak przed ciążą....
Becia, tak jesteśmy razem na dwóch grupachTak wiem ze kp nie jest metoda antykoncepcji. W sumie z mężem tak sie zabezpieczaliśmy i nie. Chcieliśmy mieć drugie dziecko ale nie sadzilam ze tak szybko mogłoby sie nam trafić