U
użytkowniczka 193915
Gość
Aha
nici z badań krwi, bo opieka nad dziećmi nie wypali. Może w przyszłym tygodniu się uda
idę zerknąć na internety, żeby zamówić nową porcję witaminek, testów i gryzakow dla młodego 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze może też zmęczenie wpłynęło na kiepski humor, jak mały wstaje pierwszy, chodzi spać ostatni to zero odpoczynku, czasu dla siebie a do tego myśli o staraniach potrafią mocno obciążać głowę..Hej, jak tam? Jutro czy pojutrze idę zabadac TSH, wapń i może Wit d. Ryczę trzeci dzień, nie wiem co mi się stało, ale już czuję że się nie uda i w tym cyklu. Dzisiaj dopiero 7 DC. Ale też będzie ciezko, bo mały wstaje pierwszy, chodzi spać ostatni i same wiecie. Dodatkowo nie nastrajają mnie wieści o kolejnych ciążach koleżanektaki żal post z poniedziałku rana.
Gdzie zamawiasz testy? Też właśnie muszę zamówić, żeby przyszły na piątek albo poniedziałek, żeby wczesniej czasem nie kusiłyAhanici z badań krwi, bo opieka nad dziećmi nie wypali. Może w przyszłym tygodniu się uda
idę zerknąć na internety, żeby zamówić nową porcję witaminek, testów i gryzakow dla młodego
![]()
Ale fajnieGdzie zamawiasz testy? Też właśnie muszę zamówić, żeby przyszły na piątek albo poniedziałek, żeby wczesniej czasem nie kusiły![]()
Hej! Witamy. Ja mam dwójkę malutkich dzieci 2 lata i roczek. Do tego pełno schorzeń, ale takich utrudniających życie, w tym zdiagnozowana i leczone wcześniej nerwicę i depresję. Jest ciężko, ale bardzo chciałam mieć dzieci i nie wyobrażałam sobie mieć tylko jedno. Wiem, że i z trzecim i z czwartym sobie poradzęHej dziewczyny
Ja mam synka ze stycznia 2021 r. 2 miesiące temu odstawiłam tabletki anty i mieliśmy się starać od września o rodzeństwo, ale miałam ostatnio załamanie nerwowe (chyba) i obawiam się że będziemy musieli przesunąć starania. Z jednej strony wiem że mogę sobie nie poradzić psychicznie z dwójką małych dzieci ( miałam na pewno coś więcej niż baby blues po porodzie ale nie byłam u żadnego specjalisty - mieszkam na zadupiu), z drugiej przeraża mnie myśl że mój syn ma być jedynakiem albo że może się nam udać np za kilka lat dopiero.
Liczę że uda mi się tutaj troszkę podnieść siebie na duchu![]()
Zazdroszczę takiego patrzenia na życieHej! Witamy. Ja mam dwójkę malutkich dzieci 2 lata i roczek. Do tego pełno schorzeń, ale takich utrudniających życie, w tym zdiagnozowana i leczone wcześniej nerwicę i depresję. Jest ciężko, ale bardzo chciałam mieć dzieci i nie wyobrażałam sobie mieć tylko jedno. Wiem, że i z trzecim i z czwartym sobie poradzęczas mija, dzieci rosną. Będzie mam nadzieję z kim pogadać. Może ciężkie czasy ( covidy, wojna, inflacja, syf na planecie, itd) się polepszą, zobaczymy.
Hej, hej! WitamyHej dziewczyny
Ja mam synka ze stycznia 2021 r. 2 miesiące temu odstawiłam tabletki anty i mieliśmy się starać od września o rodzeństwo, ale miałam ostatnio załamanie nerwowe (chyba) i obawiam się że będziemy musieli przesunąć starania. Z jednej strony wiem że mogę sobie nie poradzić psychicznie z dwójką małych dzieci ( miałam na pewno coś więcej niż baby blues po porodzie ale nie byłam u żadnego specjalisty - mieszkam na zadupiu), z drugiej przeraża mnie myśl że mój syn ma być jedynakiem albo że może się nam udać np za kilka lat dopiero.
Liczę że uda mi się tutaj troszkę podnieść siebie na duchu![]()
Masz absolutną racjęHej, hej! Witamya myślałaś może nad terapią online, jeżeli mieszkasz w miejscu, gdzie ciężko o dostęp do specjalistów, może warto poszukać właśnie pomocy online.. Myślę, że na pewno znalazłabyś kogoś odpowiedniego, a warto zadbać i zawalczyć o siebie i swoje szczęście! Dla siebie przede wszystkim, ale i dla synka, bo on też odczuwa Twoje emocje
Mimo wszystko myślę, że każda z nas ma trudniejsze chwilę i momenty zwątpienia, jak za nami kolejna noc nieprzespana, dziecko cały dzień marudzi, bo np ząbkuje i jest istna mamoza, ale to mija, a potem ich bezwarunkowa miłość bardzo dużo rekompensuje..
Bo kto nie da rady, jak nie my kobiety?
Masz marzenia, walcz o nie![]()