monnkej
Fanka BB :)
Kiedy planujesz testować?W sierpniu, także teraz jest następny cykl po. Dziękuję, ja również trzymam kciuki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy planujesz testować?W sierpniu, także teraz jest następny cykl po. Dziękuję, ja również trzymam kciuki![]()
Zrobiłam dziś progesteron betę i tsh. Wyniki będą po 14 . A to test z dzisiajDaj koniecznie znać jak się sytuacja rozwija. Wierzę, że będzie dobrzeNie chcesz zbadać też progesteronu??
Piękna kreska!! Beta musi rosnąć jak mówiłaś że wczoraj była lekka ta kreska. Po cichu gratulujęZrobiłam dziś progesteron betę i tsh. Wyniki będą po 14 . A to test z dzisiaj![]()
Czyli jedziemy na jednym wózku bo ja też przed owu jakiś tydzień. Jak długo jeszcze masz przyjmować antybiotyk??Ja w tamtym miesiacu miałam dziwne wyniki bety. Zawsze wychodziło mniej niż 1.2, a wyszło 3.7, za 2 dni 5,7, i za kolejne 2 dni 2.4.. i przyszło krwawienie.
Teraz za tydzień około ma być owulacja, mam cykle nieregularne, dlatego robię testy owu. Do tego chora jestem i biorę antybiotyk. I ciekawe jak to będzie..
4 dniCzyli jedziemy na jednym wózku bo ja też przed owu jakiś tydzień. Jak długo jeszcze masz przyjmować antybiotyk??
Czyli jedziemy na jednym wózku bo ja też przed owu jakiś tydzień. Jak długo jeszcze masz przyjmować antybiotyk??
TaaakDziewczyny myślicie że dzisiejszy test owulacyjny jest już pozytywny?