Jakoś przestała się odzywać...Co się dzieje z @JestemMama! ? Przestałam już obserwować tamten poprzedni wątek i jestem tylko tutaj.
Jutro mam drugą wizytę w nowej klinice i będę poważnie rozmawiać z lekarką na temat strategii![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakoś przestała się odzywać...Co się dzieje z @JestemMama! ? Przestałam już obserwować tamten poprzedni wątek i jestem tylko tutaj.
Jutro mam drugą wizytę w nowej klinice i będę poważnie rozmawiać z lekarką na temat strategii![]()
Lekarz mi mówił, że jest niezbędny do dalszej drogi - nawet jeśli będą badane zarodki.Mam nadzieję że chlop pójdzie po rozum do głowy..pytanie czy badanie jego kariptypu jest wam niezbędne do wizyty? Jeśli dobrze pamiętam ty swój masz i to już będzie wskazywało że warto zrobić badanie zarodkow. A do tego czasu jeszcze sporo czasu.
@laura_palmer rozumiem obawy, myślę że dobrze żebyś o tym szczerze porozmawiała z lekarka.
@mariposa_ trzymam kciuki!!!!
Mam zrobione w lutym. Dlatego tylko o hormonalne pytałam, bo jak miałam zrobić to zaszłam w ciążę.Jeszcze tak patrzę na Twoją listę, może dokup ferrytyne i homocysteine?
Powtarzałaś kariotyp, czy przy okazji hormonów zapytałaś się ile czasu się czeka, żeby wiedzieć jak przyjedzie partnerowi?Ja już po badaniach, babka w alabie powiedziała, że na kariotyp serio czeka się niekiedy równe 30dni. Będziemy musieli przełożyć wizytę w klinice. W sumie to i tak jeszcze przed wizytą trzeba pojechać na badania nasienia, tutaj dopiero będą opory.![]()
Ale czemu on ma opory? Przecież mu chyba tak samo zależy na dziecku jak i tobie. Tam nikt go nie będzie oceniał bo każdy facet pod gabinetem będzie jechał na tym samym wózku. Może to mu pomoże przełamać głowę, że wszyscy ludzie tam są dokładnie w tej samej potrzebie i nikt nikogo nie ocenia.Ja już po badaniach, babka w alabie powiedziała, że na kariotyp serio czeka się niekiedy równe 30dni. Będziemy musieli przełożyć wizytę w klinice. W sumie to i tak jeszcze przed wizytą trzeba pojechać na badania nasienia, tutaj dopiero będą opory.![]()
A, jeszcze dodam że niektóre kliniki zezwalają na "pomoc" partnerek, może tak go namówisz?Ja już po badaniach, babka w alabie powiedziała, że na kariotyp serio czeka się niekiedy równe 30dni. Będziemy musieli przełożyć wizytę w klinice. W sumie to i tak jeszcze przed wizytą trzeba pojechać na badania nasienia, tutaj dopiero będą opory.![]()
Jak się czujesz?A, jeszcze dodam że niektóre kliniki zezwalają na "pomoc" partnerek, może tak go namówisz?
Jakbym cały czas była niewyspanaJak się czujesz?![]()
Na głowie kiepsko, na ciele dziwnie.Jakbym cały czas była niewyspanaA Ty?