mariposa_
Fanka BB :)
@laura_palmer mój cykl też odwalił fikołka, może nie aż tak jak Twój, ale trwał 23 dni, zamiast 28/29 dni. No i faza lutealna trwała 9 dni, gdzie nadal to od ponad 1,5 roku i zawsze była 12 dni 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wspaniałe kreseczkiDzisiaj 7dpt, na moje oko kreska ciemnieje, pojechałam dzisiaj na betę. Kolejna zrobię w SB i pewnie w pon dla kliniki. To im od razu podam z przyrostem.
Nie wiem jakim cudem miałabym wytrzymać bez testowania do poniedziałku..
Pięknie ciemniejeDzisiaj 7dpt, na moje oko kreska ciemnieje, pojechałam dzisiaj na betę. Kolejna zrobię w SB i pewnie w pon dla kliniki. To im od razu podam z przyrostem.
Nie wiem jakim cudem miałabym wytrzymać bez testowania do poniedziałku..
A który to u ciebie dzień po owulacji?Pięknie ciemnieje
czekam na betę obstawiam że będzie już całkiem konkretna ;-)
trzymam kciuki
Dziś zrobiłam test i Ovi się już wypłukało
teraz czekam na to czy odbije test
ale wątpię od początku czuję, że to się nie uda...
Super, niech się tam pięknie wykluwa kurczaczekDziewczyny beta 65! 7dpt, myślę że obiecująco co?
Tylko TSH wystrzeliło na 3,95
Dobrze jakby się okazało że to wyleczysz antybiotykiem i można ruszać dalejDostałam wyniki kariotypu, prawidłowy, co za tym idzie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na tą bakterie i potencjalny stan zapalny endometrium (chyba że jeszcze coś w APS lub ANA wyjdzie)