• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

reklama
Dzisiaj 7dpt, na moje oko kreska ciemnieje, pojechałam dzisiaj na betę. Kolejna zrobię w SB i pewnie w pon dla kliniki. To im od razu podam z przyrostem.
Nie wiem jakim cudem miałabym wytrzymać bez testowania do poniedziałku..

Załączniki

• IMG_20260709_061117295_AE.jpg
    IMG_20260709_061117295_AE.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 31
Dzisiaj 7dpt, na moje oko kreska ciemnieje, pojechałam dzisiaj na betę. Kolejna zrobię w SB i pewnie w pon dla kliniki. To im od razu podam z przyrostem.
Nie wiem jakim cudem miałabym wytrzymać bez testowania do poniedziałku..
Pięknie ciemnieje
czekam na betę obstawiam że będzie już całkiem konkretna ;-)
trzymam kciuki

Dziś zrobiłam test i Ovi się już wypłukało
teraz czekam na to czy odbije test
ale wątpię od początku czuję, że to się nie uda...

Pięknie ciemnieje
czekam na betę obstawiam że będzie już całkiem konkretna ;-)
trzymam kciuki

Dziś zrobiłam test i Ovi się już wypłukało
teraz czekam na to czy odbije test
ale wątpię od początku czuję, że to się nie uda...
A który to u ciebie dzień po owulacji?

Odświeżam i odświeżam ta diagnostykę i nadal nie ma wyników...

Dostałam wyniki kariotypu, prawidłowy, co za tym idzie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na tą bakterie i potencjalny stan zapalny endometrium (chyba że jeszcze coś w APS lub ANA wyjdzie)

reklama
Dostałam wyniki kariotypu, prawidłowy, co za tym idzie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na tą bakterie i potencjalny stan zapalny endometrium (chyba że jeszcze coś w APS lub ANA wyjdzie)
Dobrze jakby się okazało że to wyleczysz antybiotykiem i można ruszać dalej :) tak tylko dodam że my kariotypy też mamy oboje ok, ale przy badaniu jeden zarodek tylko był zdrowy, a drugi już nie. Ale biorąc pod uwagę dwa biochemy u ciebie tą bakteria wygląda na winowajce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry