Monia0731
Fanka BB :)
hmm tzn, że 8-10 dni to za wcześnie? Zazwyczaj takie też rady dostawałam, ale jeśli się mylę to popraw mnie proszę, bo nie chce powielać złych rad.polecam czytać ze zrozumieniem bo źle radzisz autorce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmm tzn, że 8-10 dni to za wcześnie? Zazwyczaj takie też rady dostawałam, ale jeśli się mylę to popraw mnie proszę, bo nie chce powielać złych rad.polecam czytać ze zrozumieniem bo źle radzisz autorce![]()
no jak dla mnie 8-10 dni po stosunku, gdzie owulacja była chwilę temu (a może jeszcze jej nie było) to trochę za wcześnie.hmm tzn, że 8-10 dni to za wcześnie? Zazwyczaj takie też rady dostawałam, ale jeśli się mylę to popraw mnie proszę, bo nie chce powielać złych rad.![]()
Moje ulubione słowo to kuciapkaKiedyś słyszalam jeszcze o cipci i cipuchnie![]()
Moja koleżanka mówi (i tak też uczy córkę), że mają kuręZawsze mam wrażenie, że jak ktoś pisze serduszkowanie, przytulanki, to po prostu nie jest wystarczająco dojrzały, by posiadać dziecko i powinien odpuścić temat starania się o dziecko, a skupić na swoim psychicznym dojrzewaniu najpierw...
Jest tyle słów zamienników, jak ktoś się krępuje napisać "uprawialiśmy seks" można napisać wspolzylismy, już nawet kochaliśmy się jest lepsze niż jakieś serduszkowalismy (to w ogóle hit).
W sensie z jajek dzieci się wykluwają?Moja koleżanka mówi (i tak też uczy córkę), że mają kuręTo jest dopiero hit.
ma to sens - chłopak ma ptaka a dziewczyna kuręMoja koleżanka mówi (i tak też uczy córkę), że mają kuręTo jest dopiero hit.
A ja słyszałam o HelenieKiedyś słyszalam jeszcze o cipci i cipuchnie![]()
No przecież płyną z jajekW sensie z jajek dzieci się wykluwają?![]()
ja jeszcze słyszałam PelagiaA ja słyszałam o Helenie![]()